Celebrity News

Ona je osvojila vlasnika Prve: Srđan Kopernikus prvi put u javnosti sa Hrvaticom koja mu je rodila dete, svi su gledali u njih (FOTO)

Srđan Milivojević Kopernikus uslikan sa zgodnom izabranicom

Ona je osvojila vlasnika Prve: Srđan Kopernikus prvi put u javnosti sa Hrvaticom koja mu je rodila dete, svi su gledali u njih (FOTO)

Hteo to neko da prizna ili ne, vlasnik TV Prva i B92 Srđan Milivojević godinama unazad pravi je magnet za žene. Duže vreme on je proveo u skladnoj vezi sa pevačicom Jovanom Tipšin, sa kojom se rastao u miru. Šta je to u šarmantom Nišliji što privlači žene, znaju najbolje da objasne one kojima je pošlo za rukom da ga osvoje. Na ovo pitanje u ovom momentu možda čak i najsloženije mogla bi da da odgovor prelepa i prezgodna Hrvatica Antonija, sa kojom Srđan Milivojević živi u vanbračnoj zajednici.

Pročitajte: Zabila joj je nož u leđa: Karleuša otpratila OVU koleginicu sa Instagrama, a bile su toliko bliske (FOTO)

Boško Karanović

 

Uprkos tome što mu je rodila dete, još uvek je nije pitao da stanu na ludi kamen, ali s obzirom na sinoćnje zajedničko pojavljivanje na izuzetno propraćenoj filmskoj premijeri, prvo za sve vreme zabavljanja, reklo bi se da ima čime da se ponosi i da će zasiguno uskoro sa Antonijom pred matičara. Skladni par prošetao je crvenim tepihom povodom premijere filma "Čudotvorac tumanski" i kod medija i ostalih prisutnih izazvao znatiželju, najpre zbog znatne razlike u godinama.

Komentari (3)

Loading
Zorana

17:26 04.11.2022

Presudile pare pare pare jer ivakav smesan lik bez para nebi bio ni pogledan