Celebrity News

Evo gde će većina Beograđana ići za predstojeći praznik

Glavni gradski događaj 11. novembra, sudeći po interesovanju javnosti, je koncert Petra Graša u Štark Areni – na mrežama objavljeno da je koncert gotovo rasprodat

Evo gde će većina Beograđana ići za predstojeći praznik

Nešto manje od deset dana ostalo je do velikog beogradskog nastupa najpoznatijeg hrvatskog izvođača i pop senzacije Petra Graša, a kako organizatori saopštavaju, čak 90 odsto ulaznica je rasprodato!

Iz Skymusica, koji je zadužen za organizaciju ovog događaja, kažu da je interesovanje publike ogromno, istovremeno najavljujući spektakl za pamćenje, uz najviše svetske produkcijske standarde.

live production

 

Nakon rasprodatih najvećih koncertnih dvorana u Zagrebu, Puli, Ljubljani, Skoplju i drugim gradovima širom regiona, popularni Splićanin i miljenik ženskog dela publike uspešnu koncertnu godinu završava upravo u Beogradu, obećavajući „dvosatno putovanje kroz 26 dugu karijeru Petra Graša“.

Kako je pevač ranije najavio beogradskim medijima, na bini će mu se pridružiti i dugogodišnji saradnik i odnedavno tast, Tonči Huljić, s kojim će, kako je rekao “otpevati i odsvirati za klavirom neke pesme, i to će biti jedan poseban "segment".

Ukoliko još uvek niste nabavili ulaznice za koncert, možete to učiniti putem besplatne E_FINITY aplikacije, preko sajta eFinity.rs i na blagajni Štark Arene.

Komentari (0)

Loading