Celebrity News

Kako ju je samo ludo voleo i ljubio: Fotografija iz perioda najveće strasti i ljubavi Željka i Leontine otopiće i najtvrđa srca

Autor: | 02/11/2022

Veza Željka Joksimovića i Leontine Vukomanović dugo je izazivala intrige

Kako ju je samo ludo voleo i ljubio: Fotografija iz perioda najveće strasti i ljubavi Željka i Leontine otopiće i najtvrđa srca

Veza Željka Joksimovića i Leontine Vukomanović prema rečima poznate pevačice i kompozitorke bila je striktno poslovne prirode, ali ipak postoje dokazi o tome da je nekada davno između njih postojala ljubav. Pre više od dvadeset godina između dvoje saradnika bilo je mnogo lepih trenutaka, dok kasnije nije usledio sukob koji je trajao godinama.

Hellomagazin

 

- Željka sam upoznala 1999. godine za vreme turneje Estradnog sindikata po Republici Srpskoj. Potom smo dosta vremena provodili zajedno u studiju gde smo radili na pesmama. Bila sam na vrhuncu karijere i zbog toga su me mediji često povezivali sa mnogim muškarcima, pa tako i sa njim. Veza između nas dvoje nikada nije bila potvrđena, to su sve bile medijske insinuacije, bili smo zaista bliski prijatelji i saradnici - ispričala je muzičarka i dodala da je veza Željka Joksimovića i Leontine Vukomanović najviše ploda donela dok su pravili muziku.

- Kreativno smo se maksimalno davali jedno drugom. On je pisao pesme za moj album, ja za njegove i zbog toga smo ponekad provodili dane i noći u studiju. Zajedno smo napisali mnogo pesama i za druge pevače - rekla je Leontina ali sada je otkrivena fotografija iz perioda najveće ljubavi ovo dvoje umetnika.

Story arhiva

 

Veza Željka Joksimovića i Leontine Vukomanović kasnije je naglo prekinuta zbog velike svađe koja je između njih izbila.

- Na Radijskom festivalu sam nastupila sa pesmom "Krila" i tada sam kompletno promenila saradnike, pa tako među njima nije bio ni Željko. Njemu se to uopšte nije dopalo, imali smo jezivu svađu na jednom snimanju, nakon čega smo prekinuli saradnju. Imala sam ideju da otvorimo jedan dečji centar, jer sam još od 1991. pisala pesme za decu i nastupala na dečjim koncertima. Predložila sam to Željku, ali sam ubrzo odustala od svega, jer je on video sebe kao direktora tog centra - navela je Leontina.

Boško Karanović/ Petar Djordjevic

 

Iako je nije imala komunikaciju za Željkom, Leontina je rado gostovala kod njegove supruge Jovane Joksimović u emisijama, te ih je, prema njenim rečima, voditeljka i pomirila.

- Bez obzira što nisam razgovarala sa Željkom, bila sam u dobrim odnosima sa Jovanom. Često sam gostovala u njenim emisijama, a sretale smo se i ćaskale i kod zajedničke frizerke. Jovana je 2013. godine izrazila želju da uradim jednu pesmu za Željka. Rekla sam da može, ali da komuniciramo preko mejla. Ona se složila s tim i tako je moja pesma "Ludak kao ja" bila jedna od prvih koje je prihvatio, kasnije je uzeo i pesmu "Dama". Poslala sam mu demo kompoziciju na mejl i njemu se to dopalo - ispričala je Leontina.

Komentari (3)

Loading
Ana

13:14 04.11.2022

Kako je u to vreme željko bio odvratan.U svakom slučaju čovek je proračunat.Zato se i toliko obogatio.Samo mu je brasa prvom ženom bio iz ljubavi,sve ostalo je proračun.Leontina ga je naučila posl,komponovanju.Svaka posle nje ga je yaučila nečemu.Mrzim takve proračunate ljude,koji stalno iz svake veze,izvode neku svoju računicu.

Andjelina

16:41 04.11.2022

Da mu nije bilo Leontine nikada ne bi bio to sto jeste.Ona ga je proslavila.Bez nje 0.

Malidzejson

21:51 04.11.2022

Zeljko je homić, sve je to farsa ogromna kao sa vecinom svih tih oevaca, glumaca, ministra, lazova, manipulatora...