Celebrity News

Tata se hvata za glavu: Ćerke Zdravka Čolića prvi put zajedno u javnosti, svi su gledali u njihove NOGE! (FOTO)

Autor: | 04/11/2022

Ćerke Zdravka Čolića zablistale su na crvenom tepihu

Tata se hvata za glavu: Ćerke Zdravka Čolića prvi put zajedno u javnosti, svi su gledali u njihove NOGE! (FOTO)

Iako legendarni pevač već dugo ne dolazi na gradska dešavanja, ćerke Zdravka Čolića srećne su što sada kad su dovoljno stasale mogu da ga odmenjuju i to rado čine na crvenim tepisima. Prvi put zajedno stale su pred bliceve fotoaparata sinoć na glamuroznoj "Hello" žurci koja je okupila zaista veliki broj slavnih ličnosti sa ovog podneblja. U moru svih njih dve Zdravkove naslednice Una i Lara Čolić uspele su da se istaknu i zapadnu za oko mnogim fotoreporterima.

Jakov Simović

 

Ćerke Zdravka Čolića uveliko se ističu lepotom i stasom, a dok je starija Una to već dokazala brojnim objavama na društvenim mrežama gde već broji preko četrdeset hiljada pratilaca, mlađa Lara sada se prvi put istakla na ovako velikom događaju. Una je odabrala crno odelo, dok se Lara odlučila za elegantnu tamnoljubičastu haljinu sa bretelama. Ono u čemu su bile složne jeste isti model cipela, u bež boji.

Pročitajte: Supruga Zdravka Čolića je zanosna plava lepotica: Pogledajte jedinu zajedničku fotografiju pevača i Aleksandre

Jakov Simović

 

Ujedno je ovo bila prilika da po prvi put ćerke Zdravka Čolića zajedno prodefiluju nekim javnim skupom i jedna uz drugu ispoziraju na crvenom tepihu. Naravno, odmah su započeta poređenja na račun njihovog izgleda i komentari o tome koliko dve sestre liče jedna na drugu, a šta biste vi rekli?

Komentari (0)

Loading