Celebrity News

Ministarka u raskošnoj venčanici: Pogledajte jedinu fotografiju sa VENČANJA Maje Gojković, a tek da vidite MUŽA kog je oduvek krila

Autor: | 07/11/2022

Bivši muž Maje Gojković i ministarka tri godine su proveli u formalnom braku

Ministarka u raskošnoj venčanici: Pogledajte jedinu fotografiju sa VENČANJA Maje Gojković, a tek da vidite MUŽA kog je oduvek krila

Bivši muž Maje Gojković i aktuelna ministarka kulture i informisanja dugo su bili u ljubavnoj vezi, ali u formalnom braku tek tri godine da bi se zatim razišli i krenuli različitim putevima. O tom delu svog života, međutim, političarka nije uvek rado govorila.

- Veliki sam protivnik toga da se o ljubavi priča javno, jer smatram da je takvo eksponiranje holivudski manir. Jedan dan javnost ubeđujete da nekoga volite najviše na svetu, a već narednog da volite nekog drugog. Znam da svetske zvezde to rade smišljeno, ali ja se ipak bavim ozbiljnim poslom i nema potrebe da skrećem pažnju na sebe iznošenjem detalja iz privatnog života ‒ pojasnila je jednom prilikom zbog čega izbegava da govori o intimi.

Boško Karanović

 

Međutim, poznato je da je bivši muž Maje Gojković slikar Igor Vlaisavljević koji je rodom iz Bačke Topole. On je završio Akademiju likovnih umetnosti u Novom Sadu, gde je i upoznao buduću suprugu a sada je dostupna i jedna fotografija koja je napravljena na dan njihovog venčanja. Nakon razvoda Maja i on su ostali u dobrim odnosima o čemu najbolje svedoči jedan gest.

printscreen

 

- Zajedno smo odrastali i oboje smo voleli Endija Vorhola. Kasnije, kad smo se razveli, podelili smo sve knjige i dela na ravne časti - otkrila je Maja i objasnila da je uz supruga zavolela rok muziku dok je drugim vidovima umetnosti bila privržena još od malih nogu zbog čega se danas nekako prirodno nameće što je zadužena baš za resor kulture.

Pročitajte: Fotografija koja je zabrinula sve: Dokaz da je zdravlje Maje Gojković ozbiljno narušeno

foto Porto Montenegro

 

- Majka je brata i mene vodila u pozorišta, muzeje, na koncerte, kupovala nam knjige. Na vreme je počela i ona je krivac u pozitivnom smislu što brat i ja i dan-danas, kad god možemo, vikendom idemo u bioskop, pozorište ili u knjižaru da kupimo gomilu knjiga. Nisam prekinula da se bavim baletom. Obožavam da ga gledam, da uživam u koreografijama, a igram ga kad god to mogu. Naravno, na svoj način i u skladu s godinama, ne javno, već privatno. I dalje sam potpuno posvećena umetnosti - ispričala je jednom Maja.

Komentari (1)

Loading
Seka

18:58 09.11.2022

Logično je da ljudi rade posao za koji su se školovali.