Celebrity News

Anastasija je bila primorana da zove POLICIJU: Bezbednost joj je po prvi put OZBILJNO UGROŽENA

Šesta epizoda "Ceca show" premijerno će biti emitovana u petak 11. novembra na Blic televiziji u 22h. Na MTS kanalu 115 videćete kako izgleda život najpoznatije porodice na Balkanu, ali i probleme sa kojima se suočavaju

Anastasija je bila primorana da zove POLICIJU: Bezbednost joj je po prvi put OZBILJNO UGROŽENA

Šesta epizoda "Ceca show" premijerno će biti emitovana u petak 11. novembra na Blic televiziji u 22h. Na MTS kanalu 115 videćete kako izgleda život najpoznatije porodice na Balkanu, ali i probleme sa kojima se suočavaju.

CID

 

Nepoznati čovek počeo je prvo Anastasiji da šalje poruke eksplicitnog sadržaja, a kako mu mlada pevačica nije odgovarala, on se odlučio na radikalniji potez, zbog čega je policija morala da interveniše.

CID

 

O čemu se tačno radi, zbog čega je policija morala po hitnom postupku da dođe i zaštiti Anastasiju Ražnatović, saznajte u šestoj epizodi serijala "Ceca show" u petak 11. novembra od 22h na Blic televiziji (mts platforma, Iris TV, kanal 115).

CID

 

Ukoliko propustite da pogledate novu epizodu "Ceca show", reprizu možete pogledati u subotu, 12. novembra u 8:30h i 17h.

 

Komentari (0)

Loading