Celebrity News

Ovo će vas iznenaditi: Evo šta su Novak i Jelena po obrazovanju, i tu imaju nešto zajedničko

Autor: | 10/11/2022

Jelena i Novak Đoković drže do dobrog obrazovanja

Ovo će vas iznenaditi: Evo šta su Novak i Jelena po obrazovanju, i tu imaju nešto zajedničko

O njihovim životima čini se da je baš sve poznato, ali naizgled jednostavne informacije o najslavnijem paru u Srbiji možda će vas ipak iznenaditi. Na primer, Jelena i Novak Đoković znaju se od detinjstva ali su krenuli u različitim pravcima po pitanju obrazovanja, a sve je dodatno zakomplikovala Noletova sve aktivnija karijera u tenisu u tom periodu.

Ata Images

 

Za Noleta je obrazovanje neretko moralo da ostane po strani dok je sate provodio na teniskom terenu, ali je nekako uspeo da završi školu jer su njegovi roditelji uvek bili izričiti po tom pitanju. Osnovnu školu naš najbolji teniser završio je u ustanovi "Bora Stanković" na Banjici, dok je kao tinejdžer pohađao Sportsku gimnaziju koju je završio vanredno, odnosno pojavljivao se samo na ispitima. Jelena i Novak Đoković tada su se već znali i podržavali su jedno drugo na putevima napretka.

Pročitajte: SNAJKA NE PRAŠTA! Nakon sukoba sa Dijanom, Jelena Đoković OPASNO LJUTA i na Srđana! Stižu dokazi o raspadu porodice, a evo šta mu zamera

Ata Images

 

Jelena i Novak Đoković imaju dosta zajedničkih crta po ovom pitanju jer je i Jelena neko vreme pohađala Sportsku gimnaziju nakon što je završila Osnovnu školu "Drinka Pavlović" u Beogradu. Kasnije je u Milanu upisala jedan od najboljih italijanskih privatnih fakulteta Bocconi koji je ne samo završila, već je tamo upisala i master studije. Kako joj to nije bilo dovoljno, 2011. odbranila je doktorat na smeru „Luxury Management and Services“ Internacionalnog univerziteta u Monaku.

Komentari (0)

Loading