Celebrity News

Život je zaista čudo: Danica i Lazar Ristovski posle razvoda PONOVO PRED OLTAROM, srećni kao prvi put! Pogledajte ekskluzivne fotke

Autor: | 12/11/2022

Venčanje Jovana Ristovskog bilo je jedan od najlepših događaja za njegove roditelje

Život je zaista čudo: Danica i Lazar Ristovski posle razvoda PONOVO PRED OLTAROM, srećni kao prvi put! Pogledajte ekskluzivne fotke

Dok je javnost rastužila vest da su se Danica i Lazar Ristovski razveli nakon četiri decenije braka, jedan od poslednjih događaja na kojem su bili zajedno kao srećan bračni par dogodio se pre tri godine i to na svadbi njihovog mlađeg sina Jovana. On je tada stupio u bračnu zajednicu sa dugogodišnjom izabranicom Ljiljanom a venčanje Jovana Ristovskog dugo se opisivalo kao jedan od najraskošnijih događaja 2019. godine.

Gloria

 

Venčanje Jovana Ristovskog upriličeno je u jednom elitnom beogradskom restoranu a mladenci su imali belu svadbenu tortu na četiri sprata a svirala je jedna od omiljenih pesama mladenaca "Can't Take My Eyes Off You". Ponosni otac Lazar tada je poručio "Oženismo i mlađeg sina Jovana našom lepom Ljiljanom".

Pročitajte: Naravno da je on KRIV: Konačno otkriven razlog RAZVODA Danice i Lazara Ristovskog, cela porodica u šoku

Gloria

 

- Crkveno venčanje je bilo u kripti Hrama Svetog Save, a građansko i dalja proslava u jednom beogradskom restoranu. Našu dugogodišnju vezu, punu ljubavi, krunisali smo brakom 10. avgusta 2019. godine. Slavlje je trajalo do ranih jutarnjih časova, uz dobru muziku i još bolju atmosferu - opisao je venčanje Jovana Ristovskog sam mladoženja.

Komentari (0)

Loading