Celebrity News

Vuk je imao 15 kilograma više, mlada nosi venčanicu iz snova: Da li biste prepoznali Natašu i Vuka Jeremića na fotografijama sa venčanja

Autor: | 13/11/2022

Venčanje Vuka Jeremića održano je pre 16 godina u Sabornoj crkvi

Vuk je imao 15 kilograma više, mlada nosi venčanicu iz snova: Da li biste prepoznali Natašu i Vuka Jeremića na fotografijama sa venčanja

Venčanje Vuka Jeremića i njegove supruge Nataše Lekić održano je 29. aprila 2006. godine što je datum koji će bračni par zauvek pamtiti ne samo zbog te činjenice. Naime, dvanaest godina kasnije, 29. aprila 2018. godine dobili su ćerku Sofiju pa u ovom datumu vide veliku simboliku, naročito jer su veoma dugo pokušavali da dobiju dete dok se želja najzad nije ostvarila.

Story arhiva

 

Venčanje Vuka Jeremića i Nataše obavljeno je u Sabornoj crkvi a obred je počeo u 16 časova i trajao je punih sat vremena, a prisustvovalo mu je čak nekoliko sveštenika. Vuk i u tome vidi značajnu simboliku jer se njegova i Natašina ćerka rodila u 16:37, dakle u isto vreme kada su se njeni roditelji venčavali. Nakon što je prvi deo ceremonije obavljen u crkvi, nastavak je usledio u Kristalnoj dvorani hotela "Hajat", gde je i organizovano svadbeno slavlje. Za kumove su Nataša i Vuk odabrali prijatelje iz detinjstva, i to po dvoje za crkveno i građansko venčanje.

Pročitajte: DUGO su vodili bitku za potomstvo, a sada PONOSNO pokazuju malu Sofiju

Story arhiva

 

Venčanje Vuka Jeremića i njegove supruge ostaće im zauvek uspomena a političar je tada izgledao vidno drugačije u odnosu na izdanje po kakvom ga znamo danas. Za medeni mesec odabrali su zanimljivu destinaciju u odnosu na tipične izbore mladenaca, pa su otišli put Škotske. Na venčanju su otplesali prvi ples uz taktove pesme "Njujork, Njujork" što je bilo indikativno jer su godinama kasnije upravo u tom gradu živeli i dobili naslednicu.

Komentari (3)

Loading
Nadica

10:51 14.11.2022

Dva jalova skota , lopurde , ta mala nije njihovo dete zato su i pobegli u ameriku da bi sakrili sve tragove . Taj zlikovac i ova kučka treba da dožive sav mogući progon iz moje zemlje jer je kriv za sve ,djubre olosko , crkli dabogda. Bas ste našli o kome da pišete. Dva idiota.

Djordije Cvarkov

21:30 15.11.2022

Kako ga ne bih prepoznao, prepoznajem lopove u svim oblicima. Vuk dlaku menja, ali ćud nikada.