Celebrity News

Sada ću vam reći ISTINU o toj ženi: Filip Pat prvi put progovorio o bivšoj ženi Leontini, njegove reči ODZVANJAJU

Autor: | 15/11/2022

Bivši muž Leontine Vukomanović nije štedeo reči

Sada ću vam reći ISTINU o toj ženi: Filip Pat prvi put progovorio o bivšoj ženi Leontini, njegove reči ODZVANJAJU

Odnos koji su negovali bivši muž Leontine Vukomanović i poznata pop pevačica, poslednjih deset godina koliko traje period od kada više nisu zajedno imao je svoje uspone i padove, ali bivši par zauvek povezuje ćerka Lucija koju su dobili 2009. godine. Mnogi se danas pitaju kako se pevačica i njen nekadašnji izabranik slažu, a rođendan Filipa Pata od pre nekoliko dana bila je prilika da bivši muž Leontine Vukomanović odgovori i na to pitanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Pat (@i.am.filip.pat)

Naime, bivši muž Leontine Vukomanović danas ima dvoje dece a treće je na putu. Dok je slavio sopstveni rođendan osetio je želju da istakne koliko je srećan što ima svoju decu pa se tako zahvalio i ženama koje su ih rodile.

- Da, danas punim 47 godina. Imam dvoje i uskoro troje dece. Hvala i Leontini i Maši što su mi omogućile da spoznam šta je ljubav prema i ljubav od dece. Moja najveća sreća je što sam dobio život i stvorio život - objavio je bivši muž Leontine Vukomanović pre nekoliko dana.

Pročitajte: Dom Leontine Vukomanović je prava ženska oaza boja: Zavirite u njen i Lucijin prostor, jedan detalj vas neće ostaviti ravnodušnim

Dragan Trifunović

 

Kada je jednom prilikom objašnjavala zašto se razvodila od supruga Leontina je rekla da joj je drago što se izborila da ne zavisi od muškarca.

- Ja sam i prvi put imala problem sa udajom jer sam znala da nisam bila spremna za ceo život - poručila je pevalica, ali je lepo videti da bivši muž Leontine Vukomanović i ona danas neguju prijateljski odnos čim jedno drugom mogu da javno zahvaljuju.

Komentari (0)

Loading