Celebrity News

Veliki uspeh domaće TV serije - Zlatni dečko na Amazon Prime

Nakon ogromnog uspeha filma „Zlatni dečko“, a nakon toga i istoimene TV serije,najveća svetska online platforma Amazon Prime otkupila je prava na prikazivanje ovog serijala, čiji je početak prikazivanja zakazan za nedelju 20. novembar, istovremeno sa početkom Svetskog prvenstva u fubalu

Veliki uspeh domaće TV serije - Zlatni dečko na Amazon Prime

U trenutku globalne fudbalske euforije, publika širom sveta imaće priliku da prati srpski serijal o stvarnom životu veoma talentovanog, ali ujedno i veoma problematičnog fudbalera, čija karijera biva ugrožena njegovim ponašanjem na i van terena.

„Zlatni dečko“ je prva domaća serija koja je dobila najbolje uslove prikazivanja na ovoj globalnoj platformi, što omogućava da zainteresovani gledaoci iz različitih regiona imaju ovaj serijal u okviru svoje redovne ponude na Amazon Prime-u.  

Promo

 

„Velika je čast, ali i potvrda kada ovakva distributerska platforma prepozna kvalitet vašeg projekta. Dodatno, posebno smo ponosni da su se odličili da Zlatni dečko bude emitovan paralelno sa Svetskim prvenstvom u fudbalu, jer ne samo da je tematski slično, već smo sigurni da će univerzalnost naše priče biti prepoznatljiva na globalnoj sceni u trenutku kada vlada prava fudbalska groznica“, istakao je producent serije Uglješa Jokić.

Promo

 

Prema njegiovim rečima, u toku su i pregovori sa drugim svetskim striming platformama, na prvom mestu sa HBO, gde se prikazivanje može očekivati u narednim mesecima. 

Priču o „najbitnijoj sporednoj stvari na svetu“ osmislila je grupa scenarista: Aleksa Ršumović, Vuk Ršumović i Ognjen Janković – koji je ujedno i reditelj TV serije „Zlatni dečko“.

Promo

 

Surov svet profesionalnog sportiste dočarali su Denis Murić u glavnoj ulozi, kao i Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Alisa Radaković, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić, Vladimir Kovačević, Strahinja Blažić i drugi.

Promo

 

Produkcijska kuća Fantastika Film Studio, Telekom Srbija, Beta film Gmbh i Obey produkcija stoje iza ovog originalnog TV projekta.

Promo

 

Promo

 

Promo

 

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading