Celebrity News

Dok je Karleuša u Beogradu, evo s kim je Duško Tošić uhvaćen u Istanbulu na zadnjem sedištu: Sada je sve jasno (FOTO)

Duško Tošić u Istanbulu provodi ključne dane

Dok je Karleuša u Beogradu, evo s kim je Duško Tošić uhvaćen u Istanbulu na zadnjem sedištu: Sada je sve jasno (FOTO)

Story arhiva

Iako je prošlo već neko vreme otkako tamo nije fudbalski aktivan, Duško Tošić u Istanbulu dan-danas slovi za rado viđenog čoveka jer ga čitava Turska pamti po odličnim partijama. On u poslednje vreme često putuje u Istanbul jer ga tamo, između ostalog, navode poslovne obaveze ali mnogi se pitaju u čijem društvu on tamo provodi vreme. Među prvima, možda, njegova supruga Jelena Karleuša.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

 

Da je u pitanju poslovni put najbolje nagoveštava fotografija koju je nedavno na "Instagramu" objavio poznati "Fifin" agent Miloš Malenović. U njegovom društvu, Duško Tošić u Istanbulu provodi vreme ovih dana a prijatelji i kolege iskoristili su i priliku za malo uživanja pa je fotografija nastala tokom vožnje jedne luksuzne limuzine na čijem zadnjem sedištu su njih dvojica sedeli.

Pročitajte: Ovako nešto samo ćerka može da ti priredi: Duško Tošić u suzama, prijatelji su uz njega (FOTO)

 

 

U opisu fotografije može se zaključiti da u pitanju jeste poslovna saradnja pa je jasno da Duško Tošić u Istanbulu ovih dana zbog novih koraka koje će preduzeti nakon završetka igračke karijere, a zajedno sa Malenovićem baviće se njegovom internacionalnom fudbalskom agencijom. Za to vreme, njegova supruga u Beogradu se bavi potpuno drugim pitanjima a čini se da Dušku prija boravak u gradu u kojem postoji toliko ljubavi za njega od strane navijača i opšte javnosti.

Komentari (0)

Loading