Celebrity News

Moda devedesetih je bila baš čudna: Pogledajte kako je Sanela Šaulić izgledala na venčanju sa prvim suprugom kog ne spominje (FOTO)

Autor: | 17/11/2022

Venčanje Sanele Šaulić ostalo joj je u sećanju

Moda devedesetih je bila baš čudna: Pogledajte kako je Sanela Šaulić izgledala na venčanju sa prvim suprugom kog ne spominje (FOTO)

Nepunu deceniju Sanela Šaulić je u braku sa bivšim fudbalerom Zoranom Mirkovićem, ali prvi brak ćerke Šabana Šaulića dogodio se mnogo ranije, kada se udala za izabranika Ivana Adžića s kojim je dobila sina Luku. Taj deo njenog života uveliko je iza nje, osim što je za Ivana trajno vezuje činjenica da zajedno imaju dete. Sada je isplivala i fotografija koja podseća na dan kada se odigralo venčanje Sanele Šaulić sa prvim mužem a očigledno je da se to dogodilo dosta davno.

Privatna Arhiva

 

Venčanje Sanele Šaulić tada je propraćeno velikim brojem zvanica a na fotografiji vidimo i pokojnog Šabana Šaulića koji je, naravno, na svadbi svoje ćerke morao i da zapeva. Koliko se davno sve dogodilo svedoči podatak da je sin Sanele Šaulić i njenog bivšeg supruga danas odrastao momak koji je krenuo putem fudbala i igrao za inostrani klub "Anderleht". Luka Adžić i sam je zasnovao porodicu sa izabranicom Aleksandrom Ličinom pa su dobili ćerku Lanu što je Sanelu učinilo bakom.

Pročitajte: Šabanu bi srce zaigralo od sreće: U porodicu Šaulić stižu rode!

Instagram

 

Venčanje Sanele Šaulić sigurno Šabanovu ćerku seća na neke lepe dane, ali razloge za okončanje tog braka nije otkrivala. Dok je već dugo u srećnoj zajednici sa trenutnim suprugom Zoranom, čini se da je i sa bivšim Ivanom ostala u dobrim odnosima. O tome najbolje govori činjenica da se Ivan Adžić, koji se takođe ponovo venčao, sa svojom novom suprugom Lidijom pojavio na venčanju Sanelinog brata Mihaila Šaulića.

Komentari (1)

Loading