Celebrity News

Novi album Senidah “ZA TEBE”:

Muzička priča koja prevazilazi okvir žanra

Novi album Senidah “ZA TEBE”:

Senidah, najaktuelnija muzička zvezda na našim prostorima, danas je objavila svoj drugi studijski album pod nazivom “Za tebe”!

Od kada se pojavila na sceni, ona je promenila pravila igre! Senidah je “retka zverka” kojoj je pošlo za rukom da za samo četiri godine pokori region i publici ponudi vanremenske hitove kroz saradnje sa najboljim autorima i izvođačima, a njen novi album prikazuje svestranost poznate umetnice čiji talenat i moć transformacije, čini se, nemaju granice!

Album “Za tebe” je naziv drugog studijskog albuma, na kome se našlo čak petnaest pesama. “Behute”, “Dva prsta” i “Jadnaja” već smo imali prilike da čujemo, a dvanaest novih pesama vode nas kroz sve muzičke žanrove od drila i trepa, preko “drum n base” zvuka do velikih pop balada. Na ovaj način, Senidah još jednom pokazuje svoju svežinu i da je ona ta koja prevazilazi okvire žanra, stavljajući, kako sama kaže “dobru pesmu u prvi plan”. 

- Želim da vam se nađe svaka pesma za neku priliku, da vam pevam i kada vam treba oslonac i kada vam treba “party friend” - rekla je Senidah. 

Kao i svaki put do sada, novi album prati i jedinstveni vizuelni modni identitet, perfektan modni izraz i saradnja sa najboljim saradnicima u modnoj i kreativnoj industriji.

Album “Za tebe” možete poslušati na:  senidah.com/zatebe

Komentari (0)

Loading