Celebrity News

Zavirite u dom Aleksandra Vučića, ovde predsednik uživa u svojoj porodičnoj oazi (FOTO)

Autor: | 18/11/2022

Dom Aleksandra Vučića krije svoje tajne

Zavirite u dom Aleksandra Vučića, ovde predsednik uživa u svojoj porodičnoj oazi (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne prikazuje svoj privatan život u javnosti, a mnoge interesuje kako živi kada ono malo vremena što ne radi provodi kod kuće. Dom Aleksandra Vučića odražava stil čoveka koji voli običan i skroman život ali određeni ukusi predsednika ipak se prepoznaju.

Instagram

 

Dok adresa na kojoj se dom Aleksandra Vučića nalazi nije poznata iz razumljivih bezbednosnih razloga, jedino se zna da dosta svog vremena predsednik provodi na adresi na Andrićevom vencu gde se nalazi Predsedništvo Srbije. Međutim, zahvaljujući društvenim mrežama na koje čak ni naš predsednik nije ostao imun, u neke detalje iz njegovog doma ipak možemo da zavirimo.

Instagram

 

- Danilo i ja. Zajedno možemo sve! - napisao je pored fotografije na Instagramu, na kojoj možemo da vidimo kako izgleda deo dnevne sobe, prostorije u kojoj provode najviše vremena. Dominiraju nežni bež tonovi, od zidova i draperija do stolnjaka. Stilski nameštaj je „obučen u belo odelo“, finu tkaninu sa diskretnom ornamentikom. Ukusno i elegantno.

Instagram

 

- Iskoristio sam slobodno vreme za igru sa posebnim prijateljima, Šarkijem i Zadom, divnim psima koje sam dobio u Bahreinu od šeika Nasera - stoji pored prizora iz dvorišta, na kome predsednika Srbije vidimo u opuštenom izdanju i društvu sa kućnim ljubimcima.

Pročitajte: Jedina fotografija: Ovako su Aleksandar i Tamara Vučić izgledali na svom intimnom venčanju (FOTO)

Instagram

 

Dom Aleksandra Vučića neretko je i mesto u kojem predsednik ugošćuje zvaničnike iz inostranstva pa je jednom prilikom njegovgost bio bivši austrijski kancelar Sebastijan Kurc kojeg je Vučić pozvao na roštilj, a on sigurno nije zaboravio gostoprimstvo koje je tom prilikom doživeo.

Komentari (0)

Loading