Celebrity News

Decenijama se borila sa viškom kilograma, a SADA… Pogledajte kako danas izgleda Marina Perazić (FOTO)

Autor: | 20/11/2022

Izgled Marine Perazić danas je bitno drugačiji

Decenijama se borila sa viškom kilograma, a SADA… Pogledajte kako danas izgleda Marina Perazić (FOTO)

Život često nije bio blagonaklon prema jugoslovenskoj zvezdi Marini Perazić, uprkosm tome što jeste imala veoma bogatu i slavnu muzičku karijeru. Pre određenog vremena javnost je do srži potresla njena ispovest o porodičnom nasilju koje je preživljavala a primetnio je i da se pevačica povukla iz javnosti kako bi pokušala da pronađe mir. Zato se mnogi danas pitaju da li je izgled Marine Perazić nešto drugačiji od onog po kojem je publika pamti, kako ona iz doba osamdesetih kada je Marina žarila i palila rok scenom tako i ova mlađa koja je, pak, prevashodno pamti iz rijalitija.

 

 

Izgled Marine Perazić u određenoj meri ostao je isti, još uvek je plavuša sa osmehom kojem nije dozvolila da nestane uprkos svemu što joj se izdešavalo. Pored ispovesti o nasilju, tužne vesti iz života Marine Perazić stigle su i pre dve godine kada je njen otac u jeku pandemije preminuo u 88. godini. Bili su veoma vezani.

Pročitajte: Marina Perazić ostala bez oca, unuka Luna u suzama: Dok ja dišem, nisi otišao nigde!

 

 

Međutim, pevačica je nekako nastavila sa životom i svim dramama, pa izgled Marine Perazić danas na neki način prati njenu želju da nastavi da se bavi muzikom čak i u ovoj životnoj fazi. Ona je nedavno za crnogorske medije ispričala kako je tamo planirala seriju nastupa, a na privatnom planu posvećena je ćerkama Miji i Luni koje su sada već odrasle. Pevačica je ove godine napunila 64 godine, ali izgled Marine Perazić to ne može da dokaže, zar ne?

Komentari (0)

Loading