Celebrity News

Da čestitamo ili da se zabrinemo? Nada Macura uslikana mršavija nego ikad, vidna transformacija doktorke budi sumnje (FOTO)

Izgled Nade Macure vidno je drugačiji nego ranije

Da čestitamo ili da se zabrinemo? Nada Macura uslikana mršavija nego ikad, vidna transformacija doktorke budi sumnje (FOTO)

ATA Images

Izgled Nade Macure u javnosti je, baš kao i sama žena koja ga nosi, prilično prepoznatljiv a Nada važi za jednu od omiljenih doktorki. Međutim, baš zato ljudi ne znaju da li da čestitaju ili da se zabrinu što je Nada, čini se naglo, smršala i to vidno. Promena se na poznatoj doktorki vidi naročito u licu pa je primetno da je Nada izgubila makar nekoliko kilograma. Za doktorku koja je večito kuburila sa blagim viškom kilograma to zvuči kao dobra vest, ali neki se brinu da je možda preterala, te da bi mogla da ugrozi svoje zdravlje. Ali, doktorka valjda zna najbolje.

printscreen

 

Izgled Nade Macure koji je vidno drugačiji primećen je nedavno na zasedanju jednog skupštinskog odbora povodom Dana deteta a Nada kao narodna poslanica bila je deo tog skupa. Upravo tu zabeležena je fotografija na kojoj se vidi nagla promena nam njenom licu.

Pročitajte: Nada Macura: Nikada se nikome ne udvaram, jer sam stidljiva po prirodi

 

 

Izgled Nade Macure znao je i u prošlosti da se menja jer je u više navrata uspešno sprovodila svoje dijete, ali nije išla ovako drastično. Jednom je za samo dva mesea izgubila čak deset kilograma a tada je otkrila i tajnu za takav poduhvat.

- Zahvaljujući super ishrani izugilba sam deset kilograma. Pa zato svi vi koji kukate i mislite da nikada nećete skinuti kilograme, moj savet za vas je samo volja i istrajnost. Kad sam mogla ja, možete i vi. Neću se zaustaviti na ovom rekordu - poručila je tada Macura a mnogi se brinu da to što se nije zaustavila upravo i jeste problem.

Komentari (0)

Loading