Celebrity News

TRUDNA supruga Milana Kalinića: Sandri stomačić divno stoji, Milan je nežno grli! Pogledajte fotku srećnog para

Supruga Milana Kalinića blista u blagoslovenom stanju

TRUDNA supruga Milana Kalinića: Sandri stomačić divno stoji, Milan je nežno grli! Pogledajte fotku srećnog para

Jovanka Bojković

Iako se supruga Milana Kalinića ne pojavljuje često u javnosti, kada ipak do toga dođe, svojom pojavom Sandra privlači veliku pažnju, a prirodnom lepotom kojom pleni ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Koliko je ponosan na životnu saputnicu sa kojom dobro i zlo deli više od petnaest godina i sa kojom je dobio ćerku Teu i sina Vuka, voditelj je isticao u više navrata i nikada se nije libio da se pohvali svojom nežnijom polovinom. 

Jedan od razloga zbog kog joj i dosta mlađe dame mogu pozavideti jeste i taj što izabranica mnogima omiljenog voditelja čak i u trudnoći uspeva da zadrži zavidnu figuru. Naime, fotografija na kojoj je supruga Milana Kalinića u blagoslovenom stanju, osvanula je na društvenoj mreži "Instagram" i napravila pravu pometnju.

Pročitajte: Supruga Milana Kalinića donela KRAJNJU ODLUKU, menja dom - Par pokušava da se dogovori gde će živeti deca

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Supružnici su odavali utisak pravog skladnog i srećnog para, i dok Milan nežno grli svoju dragu, u prvom planu je njen trudnički stomačić koji joj, mnogi se slažu, predivno stoji. Iako je reč o staroj fotografiji, nastaloj tokom jedne od Sandrine dve trudnoće, komplimenti na račun lepotice koja je Milanova najveća podrška i oslonac, nisu izostali.

Komentari (0)

Loading