Celebrity News

Istina je, NE RAZGOVARAMO! Viktorija otkriva zašto je prekinula svaki kontakt sa sestrom Jorgovankom Tabaković

Izjava Snežane Mišković Viktorije uznemirila duhove

Istina je, NE RAZGOVARAMO! Viktorija otkriva zašto je prekinula svaki kontakt sa sestrom Jorgovankom Tabaković

Rokerka, koja je vanvremenskim hitovima posebno obeležila staru Jugoslaviju može se pohvaliti zavidnim muzičkom karijerom, a iako se davno povukla sa javne scene i retko daje intervjue za medije, svaka izjava Snežane Mišković Viktorije i dalje izaziva veliku pažnju. Da je u srodstvu sa guvernerkom Narodne Banke Srbije, Jorgovankom Tabaković, malo ko je znao, a detalje ovog odnosa, muzička zvezda obelodanila je jednom prilikom.

- Moj otac i otac Jorgovanke Tabaković su rođena braća. Sa sestrom od strica se retko viđam, ali se veoma često čujemo. Stalno me pitaju da li se savetujem s Jorgovankom o finansijama, a bolje je da pitate nju. Zamislite da meni nešto Jorgovanka učini, pa o tome bi novine pisale svaki dan - rekla je Viktorija svojevremeno, a nešto kasnije je istakla da je izgubila svaki kontakt sa sestrom od strica.

Pročitajte: Uz sjajnu karijeru sa sobom je nosila i velike probleme - Potresni detalji iz života Snežane Mišković Viktorije

Facebook printscreen

 
 

- Uopšte se ne čujem s Jorgovankom. Otkako je u ekonomiji nismo u kontaktu. Nismo u svađi, ali jednostavno se ne čujemo - bila je izjava Snežane Mišković Viktorije za "Kurir", a na pitanje zbog čega je tako, ona nije bila raspoložena da odgovori.

- Šta vas briga za to da li sam ja dobra s njom ili nisam! Bavite se važnijim poslovima, a ne nama dvema! Nema potrebe da pričam o njoj i našem odnosu! - odbrusila je Viktorija tada za pomenuti list.

 

Komentari (0)

Loading