Celebrity News

Izgleda kao da ti je ćerka: Glumac Nebojša Kundačina oženio 32 godine mlađu, njihove fotografije izazivaju buru na Instagramu (FOTO)

Supruga Nebojše Kundačine iznenada je ušetala u glumčev život

Izgleda kao da ti je ćerka: Glumac Nebojša Kundačina oženio 32 godine mlađu, njihove fotografije izazivaju buru na Instagramu (FOTO)

Glumca Nebojšu Kundačinu imali smo prilike da gledamo u mnogim serijama i filmovima, a najzapaženije njegove uloge jesu ona u "Porodičnom blagu", kao i u ostvarenju "Kralj Petar I". Pored profesionalnih poduhvata, pažnju javnosti izaziva i njegov privatni život, posebno bračni, a zbog drastične razlike u godinama supruga Nebojše Kundačine na meti je komentara.

Naime, nesvakidašnju životnu priču imaju Nebojša i Marija koji u braku uživaju nešto više od tri godine, a da ljubav ne broji godine oni su pravi primer. Sasvim slučajan susret dogodio se kada je, sada supruga Nebojše Kundačine bila na prvoj godini glume, a zahvaljujući jednom seminarskom radu koji je ona morala da napiše upoznali su se, zbližili i zaljubili, da bi 24. januara 2019. godine svoju ljubav krunisali brakom.

Pročitajte: Potresna TAJNA koja se krije iza ljubavne priče Nebojše Kundačina i njegove TRIDESET GODINA MLAĐE SUPRUGE - Da li je sve zaista idealno?

 

 

- Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama - rekla je Marija jednom prilikom za "Gloriju".

Pročitajte: Nebojša i Marija Kundačina - Ljubav je u naš život došla sasvim neočekivano

 

 

- Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvisle odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se - istakao je glumac koji je bio zatečen time da neko tako studiozno gleda dramske komade i piše seminarski rad o tome, pa dodao:

Pročitajte: Nebojša i Marija Kundačina - Ljubav ne broji godine

 

 

- Među nama je od početka sve nekako romantično i baš onako kako i treba da bude, ukoliko išta može da bude romantično u ovom brzom i ludom vremenu. Divno je kad se dvoje ljudi pronađu i prepoznaju. Kad je prava osoba u pitanju, onda se sve dešava lako, bez ikakvih strategija i planova, pa je i venčanje došlo nekako spontano. Imamo dosta istih interesovanja, za glumu, muziku. Mnogo čitamo, ali uglavnom vezano za glumu, delimo sličan osećaj za dobre stvari i zajednički to sve doživljavamo kao neko ushićenje.

Komentari (1)

Loading