Celebrity News

Fatalni Srđan zbog kog je napustila karijeru, slavu i domovinu: Ovo je muž Mirjane Joković (FOTO)

Muž Mirjane Joković davno je ukrao srce glumice

Fatalni Srđan zbog kog je napustila karijeru, slavu i domovinu: Ovo je muž Mirjane Joković (FOTO)

Nisu rat u Jugoslaviji, ni nemaština niti potreba za dokazivanjem u Holivudu naveli Mirjanu Joković da pauzira sa karijerom u domovini i otisne se u Ameriku.

Sve su to, naime, bile brojna nagađanja koja su se nizala nakon odluke dramske umetnice da bez mnogo reči otputuje i godinama se na Balkan ne vraća. Uprkos potrebi javnosti i medija da glumičin odlazak predstave kao beg od problema, istina je potpuno nešto drugačija.

Verovali ili ne ali ljubav je odlučila. Muž Mirjane Joković i jedan od retkih muškaraca kojima je pošlo za rukom da osvoji njeno srce glavni je krivac za iznenadnu odluku glumice da napusti porodicu, prijatelje i posao.

Pročitajte: I dalje je dama bez premca: Mirjana Joković nam se ponovo vratila u Srbiju, pogledajte kako danas izgleda i zbog koga je došla (FOTO)

Getty Images

 

Navodno, Srđan Milenković, kako mu je ime, želeo je da okusi život u nekom drugom svetu, svetu daleko od sankcija i problema sa kojima su se tih godina građani Srbije suočavali. Priliku da život promeni iz korena prigrabio je a Mirjana je bez mnogo razmišljanja odabrala da mu se na tom putu pridruži i niti jednog jedinog momenta nije se pokajala.

Pročitajte: Nisam otišla zato što ga nisam volela: Mirjana Joković nestala je na vrhuncu slave, evo kako danas izgleda (foto)

Maja Medić

 

Danas je ona predaje glumu na Kalifornijskom univerzitetu, na kome je i direktorka glumačkih performansi. Vrlo je cenjena i poštovana iako u Holivudu nije mnogo postigla.

- Šef sam katedre, ali i predajem na trećoj godini regularnih studija, kao i na drugoj godini magistrskih stugija, Predajem već 17 godina, a vodim i ceo program kao šef katedre 12 godina - rekla je glumica po svoj prilici veoma zadovoljna putem kojim je pre više od 30 godina odlučila da će da ide. 

Muž Mirjane Joković zaslužan je u velikoj meri za to, a veruje se da se njegovom zaslugom ona pre par godina vratila u Beograd, doduše privremeno, i pristala da snima.

Komentari (0)

Loading