Celebrity News

MAYA BEROVIĆ IZDALA PESMU I PORUČILA: Što se krađe i prevare tiče, to samo izvodim na svojim nastupima

Nakon više od godinu dana pauze, muzička zvezda Maya Berović objavila je novu pesmu koja nozi naziv „Ale ale“

MAYA BEROVIĆ IZDALA PESMU I PORUČILA:  Što se krađe i prevare tiče, to samo izvodim na svojim nastupima

Poslednjih meseci Maya sa svojim timom vredno radi na novim pesmama, te je ovo prva pesma koja je ugledala svetlost dana, a u narednih nekoliko meseci planira da objavi još nekoliko numera. Spot za pesmu „Ale ale“ urađen je u Beogradu, dok za narednu numeru koje će do kraja godine biti objavljena ekrenizacija je urađena u Dubaiu, gde je Maya boravila pre samo nedelju dana.

mirko tabašević

 

Ono što je sigurno „Ale ale“ je naišla na veoma dobru reakciju publike, a sudeći po prvim komentarima, od objavljivanje pesme, više su nego pozitivni.

„Bio sam obožavatelj Maye kad sam bio mali, sada sam obožavatelj Maye i uvek ću biti obožavatelj Maye. Bila si večna!!!“, „Napokon, čekam već dugo! Umetničko delo kao i obično!“, „Vratila se Maya sa super pesmom ima taj neki ritam“.

Inače, pesmu potpisuju poznati dvojac „Caneras“ koji su sa Mayom već radili na njenom poslednjem albumu „Intime“.  

Ali sreću i uzbuđenje zbog nove pesme ne krije ni Maya, koja sa osmehom na licu poručuje:

- Nakon duže pauze vraćam se sa pesmom koju je krasila najbolja moguća energija dok je nastajala. Kažem duže jer od mene niste navikli da sam u ilegali od muzike, kao i to da nikada sebi ne bih dozvolila da prođu godine, a da vas sa novitetima ne obradujem. Isto tako ste od mene navikli da najbolje talente prepoznam i oko sebe okupim, pa je tako bilo i u ovom slučaju. A što se krađe i prevare tiče, to samo izvodim na svojim nastupima dok pevam evergreen hit "Lopov". Jedva čekam da čujem vaše utiske! – poručila je Maya u izjavi za beogradske medije.

 

Komentari (0)

Loading