Celebrity News

Nekada najpopularnije TV lice, a sada? Evo kako izgleda i čime se bavi Ines Gavrilović koja je preko noći nestala sa javne scene (FOTO)

Fotografija Ines Gavrilović osvanula i iznenadila mnoge

Nekada najpopularnije TV lice, a sada? Evo kako izgleda i čime se bavi Ines Gavrilović koja je preko noći nestala sa javne scene (FOTO)

Nekadašnja voditeljka Ines Gavrilović devedesetih je zasigurno bila jedno od najprepoznatljivijih medijskih lica, a važila je i za miljenicu kada je ovaj poziv u pitanju te su se mnogi iznenadili kada je sa javne scene naprasno nestala. Žena koja je odavala utisak da u svom poslu i te kako uživa te da joj na pamet neće pasti da od kamera i reflektora odustane, ipak se odlučila na takav korak, te se posvetila potpuno drugačijem načinu života. Izjave za medije nije davala niti je delila svoju privatnost, pa je jedna fotografija Ines Gavrilović mnoge vratila u devedesete kada su sa nestrpljenjem iščekivali da je ugledaju na TV ekranu.

Veliku popularnost tada donela joj je emisija "Nedeljno popodne" na Pinku uz koju smo prikovani za ekran pažljivo gledali i slušali šta će i na koji način sledeće izgovoriti jer simpatije je ona prikupila i prepoznatljivim brzim govorom koji je neretko za posledicu imao mnoštvo lapsusa.    

Pročitajte: OVAKVU JE RETKO VIĐAMO - Voditeljka jutarnjeg programa se potpuno opustila na plaži, a svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Instagram

 

Autentična i svoja, Ines je na vrhuncu karijere "preko noći" nestala iz javnog života, a ovo je njena jedina izjava nakon toga:

- Ni dok sam radila i kada je trebalo da steknem publiku, nisam to volela, a sad mi prisustvo u medijima najmanje treba. U drugoj sam priči, totalno. Borila sam se da slava ode što pre. Ako baš rešim da se vratim tom poslu, onda ću davati izjave, slikaću se, sama, u kuhinji, s cipelama... Pokušavam da sačuvam sebe za posao koji nije javan.

Potpuna posvećenost porodičnom životu daleko od svetlosti reflektora i odgajanju ćerkice Klare koju je na svet donela 2014. godine, veoma joj prijaju, te na njenom "Instagram" profilu možemo videti koliko uživa u prirodi, putovnjima, a najviše u majčinstvu.

Pročitajte: Pre nekoliko dana imala je veliki razlog za slavlje - Sećate se Ines Gavrilović? Evo kako danas nekadašnja voditeljka izgleda i živi (foto)

 

 

Kako ona danas izgleda i koliko se promenila nakon odlaska sa televizije javnost nema mnogo prilike da vidi, pa su se mnogi iznenadili kada je fotografija Ines Gavrilović osvanula na profilu njene prijateljice. Reakcije mahom u pozitivnom kontekstu nizale su se na račun njenog izgleda, a mnogi su komentarisali i da voditeljka odaje utisak zadovoljne i ispunjene žene koja je svoju sreću pronašla daleko od očiju javnosti.

Komentari (0)

Loading