Celebrity News

Saša Matić DONEO ODLUKU: Deo novca od koncerta u Areni doniraće deci

U znak zahvalnosti za sjajne reakcije publike na novi album "Dva života", kojim je obeležio dve decenije uspešne kariejere, folk pevač Saša Matić zapevaće publici 8. marta 2023. na solističkom koncertu u beogradskoj Štark Areni.

Saša Matić DONEO ODLUKU: Deo novca od koncerta u Areni doniraće deci

Saša je odlučio da deo prihoda od koncerta pokloni u humanitarne svrhe, kao što je objavljeno, a sada je došao na odluku da to bude jedna  dečja ustanova.

-Novac ćemo donirati onima kojima je to najpotrebnije. Moj tim će biti zadužen da vidi kojoj dečjoj instituciji su potrebne pare i za šta. Da li za opremanje te institucije, da li za lečenje deteta…- rekao je Matić.

Kamarad produkcija

 

Pevač je obećao vrhunsku zabavu u Areni, a nema sumnje da će njegova mnogobrojna publika i te kako uživati u hitovima koji su obeležili njegovu dvodecenijsku karijeru.

Kamarad produkcija

 

- Uzbuđenjima nema kraja! Imamo razloga da budemo srećni i zadovoljni. Tek posle Božića ću uzeti sebi tri nedelje, do tad ću raditi stalno - rekao je Saša, koji će narednu turneju krunisati upravo koncertom u Areni.

Kamarad produkcija

 

Na spisku velikih koncerta u kalendaru Matića u narednom periodu nalazi se koncert u Splitskoj dvorani 17. decembra, potom i 29. decembra. Pored togao održaće koncert u dvorani Spens u Novom Sadu, gde je koncert zakazan za 21 .decembar. Za Novu godinu Saša će održati koncert u Beču. Potom sledi veliki koncert 02.marta.2023. godine u Kraljevu. I na kraju, ono što svi sa velikim nestrpljenjem isčekuju jeste koncert u Štark Areni 8. marta 2023. godine.

Komentari (0)

Loading