Celebrity News

Porodica se okupila oko Sinišinog kovčega, ćerke slomljene: Rim se oprašta od Siniše Mihajlovića (FOTO)

Počast Siniši Mihajloviću odali su brojni poštovaoci

Porodica se okupila oko Sinišinog kovčega, ćerke slomljene: Rim se oprašta od Siniše Mihajlovića (FOTO)

Smrt fudbalskog velikana rastužila je brojne poštovaoce kao i građane Rima koji od jutra u kolonama čekaju kako bi poslednji put pozdravili i odali počast Siniši Mihajloviću koji je izgubio tešku borbu sa leukemijom.

Pročitajte: Bili smo siromašni, nismo imali za bananu - Ovo je kuća u kojoj je odrastao Siniša Mihajlović i u koju se posle svega vratio (FOTO)

Ata Images

 

Od Mihajlovića su se opraštali sportisti, političari, državnici, vođe država, sportski klubovi, doslovno nema onih koji su ostali imuni na vest da nas je napustio legendarni igrač, a sada su priliku za oproštaj dobili i građani, jer je kovčeg stigao u Rim te su se za jako kratko vreme ispred rimske opštine Kampidoljo stvorile kolone.

Pročitajte: Oglasila se porodica Siniše Mihajlovića - Nepravedna i prerana smrt našeg tate, dede i supruga

Ata Images

 
 

Cela Sinišina porodica je tu, supruga Arijana, ćerke Viktorija i Virdžinija i sinovi Miroslav, Dušan i Nikolas u suzama i nemi od bola pored kovčega primaju saučešće.

Pročitajte: Ljubavi, obećala sam ti… Arijana Mihajlović otkrila detalje poslednjeg razgovora sa Sinišom i svima slomila srce

Ata Images

 

Na kovčegu su primetna i obeležja fudbalskog kluba Lacija i Rome, dva rimska kluba za koje je Siniša nastupao, ali i šalovi Torina i Bolonje koje je trenirao Mihajlović.

Pročitajte: Sanjao sam svoju sahranu...Reči Siniše MIhajlovića od pre nekoliko meseci slamaju srce

Ata Images

 

Brojni visoki funkcioneri grada Rima došli su da odaju počast proslavljenom Srbinu. Saučešće neutešnoj porodici izrazio je predsednik rimskog Senata, Ignasio la Rusa, a divnim rečima od Siniše se oprostio i savetnik za turizam Alesandro Onorata.

- Slomio nam je srca, negova borba protiv bolesti bila je naša. Imao sam privilegiju da ga vidim kako igra, trenira, živi u ovom gradu. Danas smo tu blizu njegove porodice, nejgove supruge, dece - rekao je Alesandro Onorata, savetnik za turizam.

Pročitajte: Želja Siniše Mihajlovića ostala je neostvarena... Miha je u životu postigao sve, ali mučila ga je jedna stvar u porodici

Ata Images

 

- Rimljani su pokazali naklonost koju su gajili prema njemu - dodao je on.

Sahrana Siniše Mihajlovića biće održana u ponedeljak u prestonici Italije, u baziliki "Santa Maria degli Angeli e dei Martiri". Početak sahrane zakazan je za 11.00 časova, a očekuje se ogroman broj ljudi koji će iz celog sveta doći da odaju počast ovom velikanu.

Komentari (0)

Loading