Celebrity News

Da ti srce stane: Ovo je Laćina poslednja poruka pre nego što je preminuo u Izraelu (FOTO)

Vest da je preminuo Milan Laća Radulović zatekla je javnost nespremnu

Da ti srce stane: Ovo je Laćina poslednja poruka pre nego što je preminuo u Izraelu (FOTO)

Vest da je preminuo Milan Laća Radulović potpuno je šokirala domaću javnost, a dok se detalji okolnosti pod kojima nas je napustio još uvek polako odmotavaju, poznato je da se to dogodilo tokom njegovog odmora u Izraelu. Poznati tekstopisac i sin pokojne Marine Tucaković imao je samo 36 godina, a pronađen je mrtav na sred ulice u Izraelu i to, kako mediji nezvanično prenose, zato što je bio pod dejstvom nedozvoljenih supstanci.

Bojana Janjic/Luka Sarac

 

Poslednja objava koju je na društvenim mrežama objavio pre nego što je preminuo Milan Laća Radulović, bila je upravo iz Izraela u kojem je boravio, a podelio je fotografiju biblioteke prvog premijera Izraela Bena Guriona u Tel Avivu. Bilo je to pre osam dana, kada je takođe tvitnuo "Bez imena, ma samo bez uspomena" a od tada se više nije oglašavao.

Pročitajte: Kako je i drugi sin Marine Tucaković upao u pakao zavisnosti: Potresna ispovest ledi krv u žilama

 

 

Problem koji je imao sa nedozvoljenim supstancama navodno je Raduloviću došao glave, a prolazio je kroz izuzetno težak životni period otkako je izgubio majku Marinu, nakon što je pre 14 godina već ostao bez brata Miloša. Milanov otac Aleksandar Radulović Futa sada je izgubio i trećeg člana najuže porodice. Laća je već godinama unazad išao stopama slavne majke i pisao je tekstove za mnoge hitove domaćih i regionalnih muzičkih zvezda.

Komentari (0)

Loading