Celebrity News

Drugarica ga krišom uslikala: Ovo je poslednja Laćina fotografija iz Izraela, sve je jasno

Poslednja fotografija Milana Radulovića Laće rastužila je mnoge

Drugarica ga krišom uslikala: Ovo je poslednja Laćina fotografija iz Izraela, sve je jasno

Sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute danas je iznenada preminuo tokom svog boravka u Izraela gde je sa prijateljima otputovao na odmor. Niko nije mogao ni da nasluti da će u Svetoj zemlji doći do ovakve tragedije koju je sa šokom primila domaća javnost žaleći za još jednim izgubljenim mladim životom. Poslednja fotografija Milana Radulovića Laće rastužila je mnoge, a društvene mreže preplavljene su dirljivim rečima i oproštajnim porukama.

Beživotno Laćino telo pronađeno je na ulicama Tel Aviva nakon što je nekoliko dana pre toga prijavljen njegov nestanak, a kako mediji izveštavaju uzrok zbog kojeg je život ovog tridesetšestogodišnjaka ugašen jesu nedozvoljene supstance koje je po sopstvenom priznanju ranije konzumirao.

Pročitajte: Tragedija! Sin Marine Tucaković iznenada preminuo!

twitter printscreen

 

Laćin dolazak u našu prestonicu očekivao se juče, na slavu Svetog Nikolu, međutim, on se nije odazivao na pozive, niti se ikome javljao nakon što je posetio biblioteku prvog izraelskog premijera i još neke znamenitosti.

Na put sa prijateljima uputio se 2. decembra, obišao je Hristov grob i druga biblijska mesta koja posećuju hrišćani u ovoj zemlji kao i Nazaret gde je Isus, po predanju, proveo detinjstvo. Poslednja fotografija Milana Radulovića Laće objavljena je od strane njegove prijateljice na društvenoj mreži Twitter, nastala je 9. decembra neposredno pred njegov nestanak i ničim nije slutila strašnu sudbinu koja ga je zadesila u tuđini.

Laća je inače i te kako bio aktivan na društvenim mrežama, gde se revnosno oglašavao, tvitovao, ali i objavljivao fotografije sa putovanja.

Komentari (0)

Loading