Celebrity News

ŠERIFOVIĆ POSTAVLJA REKORD! Za samo 12 sati liderska pozicija na SVIM EX YU prostorima! (FOTO+VIDEO)

Reakcija regionalne publike za samo 24 sata potvrđuje koliko je nova muzika Marije Šerifović zaista nedostajala

ŠERIFOVIĆ POSTAVLJA REKORD! Za samo 12 sati liderska pozicija na SVIM EX YU prostorima! (FOTO+VIDEO)

Iako je novi muzički projekat najavljivala za jesen 2023.  godinu, neočekivano, regionalna muzička zvezda Marija Šerifović  juče je objavila novu pesmu neobičnog naziva “Dobar Vam dan”.

Bez velike najave i pompe objavila je novu pesmu dok je ceo region doslovno osvojila novom numerom. Statistika kaže da je pesma “Dobar vam dan” koju je muzička zvezda objavila u utorak u podne, za samo 24 sata videlo više od milion ljudi, dok je za samo 12 sati od premijere pesma apsolutni lider trending lista na svim EX YU prostorima kao i u pojedinim evropskim zemljama. 

Promo

 

- Hvala vam dragi ljudi. Hvala vam što ovaj rekord koji smo postigli u 24 sata najbolje govori kakvo nam “Dobar dan” treba, a kakvo je sada ono oko nas…Hvala vam za neverovatne brojke, reči podrške i mnogobrojne reakcije. Smatram i dalje da pesma govori bolje od bilo koje moje reči, zato ću još jednom da vam se zahvalim na nezapamćenom “digitalnom” interesovanju - poručila je muzička zvezda na svom Instagram profilu. 

Pesma “Dobar vam dan” u poslednja 24 sata izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama , pa se tako na svim popularnim mrežama može pronaći  Marijina pesma kao i objave mnogobrojne publike i javnih ličnosti koje su svojim gestom i objavom čestitali Mariji na uspešnom projektu i pesmi koja nas je zaista dotakla!

Komentari (0)

Loading