Celebrity News

Možeš otac da joj budeš: Svi su zgroženi zbog onoga što je Vlado Georgiev uradio Sari Jo (FOTO)

Autor: | 26/12/2022

Sara Jo i Vlado Georgiev nekad su bili dobre kolege

Možeš otac da joj budeš: Svi su zgroženi zbog onoga što je Vlado Georgiev uradio Sari Jo (FOTO)

Ima tačno deset godina otkako je pevačica Sara Jo karijeru počela u emisiji "Prvi glas Srbije" gde je jedan od članova žirija i mentora takmičarima bio njen poznati kolega Vlado Georgiev. Dok je tada u više navrata pohvaljivao njen talenat, čini se da danas ima i neka drugačija mišljenja o radu pevačice koja je od tada do danas uspela da napravi veoma značajnu karijeru. Sara Jo i Vlado Georgiev od tada su, očekivano, krenuli različitim putevima ali nikada jedno o drugom nisu loše govorili u javnosti.

Twitter

 

Međutim, to se sada, izgleda, menja. Naime, dok Georgiev nije ništa zvanično rekao, u pitanju je ono što je podržao, a to je veoma negativno mišljenje o oblačenju Sare Jo. Jedna korisnica društvene mreže "Tviter" kritikovala je mladu pevačicu uz reči kako je "dno dna" ono što je rešila da obuče za jedan od nastupa koje je nedavno održala. Sara Jo i Vlado Georgiev do sada nisu kritikovali jedno drugo u javnosti, ali to što je poznati pevač "lajkovao" pomenutu objavu dovoljno govori o tome kako isto misli i on.

Pročitajte: Zar se ne vidi? Sara Jo nas je obradovala DIVNIM VESTIMA, nismo očekivali ovako brzo!

Instagram screenshot @sarajoofficial

 

Sara Jo i Vlado Georgiev stoga bi sada mogli da uđu u novu fazu međusobnog odnosa. Pevačica je na nastupu nosila prilično kratak šorts, ali njeni stajlinzi odavno su poznati po tome što izazivaju mnogo pažnje. Ovako oštra kritika na Sarin račun i podrška toj kritici koju je Vlado pružio možda bi mogli da razočaraju mladu zvezdu koja je upravo od Georgieva nekada dobijala prve poslovne savete.

Komentari (0)

Loading