Celebrity News

Indira Radić sada ima preko 90 kilograma, ali i dalje je prelepa! Pogledajte kako pevačica danas izgleda (VIDEO)

Autor: | 04/01/2023

Izgled Indire Radić danas je mnogo drugačiji

Indira Radić sada ima preko 90 kilograma, ali i dalje je prelepa! Pogledajte kako pevačica danas izgleda (VIDEO)

Ata Images

Izgled Indire Radić tokom svih ovih godina, zapravo decenija, koliko je deo naše estradne scene prilično je prepoznatljiv a poznata pevačica oduvek je važila za jednu od najatraktivnijih. Međutim, poslednjih godina Indira je rešila da se povuče sa medijske, ali ne i muzičke scene, pa je široj javnosti danas nepoznato u kojoj meri se izgled Indire Radić promenio. Zato su mnogi bili iznenađeni velikom promenom koja se mogla primetiti kada se nedavno pojavila na jednom nastupu što je zabeleženo kamerom i postavljeno na društvene mreže.

 

 

Naime, izgled Indire Radić drugačiji je utoliko što se na njoj sada vidi višak kilograma, a takva promena izazvala je mnogo komentara. Međutim, nemojte očekivati da su svi mahom negativni. Višak kilograma nekako je dobro "legao" pevačici, a najviše se primećuje oko struka. Indira je uveliko u šestoj deceniji života ali se još uvek drži bolje od mnogih vršnjakinja.

- I sa viškom kilograma ubija kako peva, nije sve u izgledu - bio je jedan od komentara.

Pročitajte: SVI GA ZNATE! Evo koja velika estradna faca je osvojila srce Indire Radić (FOTO)

Instagram

 

Izgled Indire Radić ipak iznenađuje ako imamo u vidu da je mnogi dugo nisu videli. Kako je jednom prilikom to objasnila, beg od medijske pažnje bio joj je potreban kako bi uživala u miru.

- Umorila sam se, dugo sam na estradi i možda me zato nema toliko u javnosti. Tražim neki svoj mir i uživam u tome, lepo mi je. Ljudi me često pitaju zašto se više ne pojavljujem u medijima, ja im samo objasnim da nije dobro kada iskačete iz frižidera. Mislim da sam svašta prošla kroz svoju karijeru i da sada treba da vodim neki drugačiji način života - rekla je nedavno pevačica.

Komentari (0)

Loading