Celebrity News

15 godina mlađa, ali slike sa venčanja pokazuju koliko ga je volela: Ovo je udovica Zorana Kalezića, plakaće zauvek

Autor: | 04/01/2023

Druga žena Zorana Kalezića neutešna je

15 godina mlađa, ali slike sa venčanja pokazuju koliko ga je volela: Ovo je udovica Zorana Kalezića, plakaće zauvek

Ata Images

Zoran Kalezić, koji je više od 50 godina bio prisutan na našoj muzičkoj sceni i svojim pesmama i hitovima obeležio jedan lep period u narodnoj muzici, danas je izgubio bitku sa opakom bolešću. Pevač se od kraja prošle godine borio s karcinomom pluća, a nakon što je saznao dijagnozu bio je i operisan u jednoj crnogorskoj bolnici.Nažalost bolest je bila jača, a on je iza sebe ostavio brojnu porodicu i prijatelje, među kojima je danas zasigurno jedna od najtužnijih udovica Zorana Kalezića.

Kalezić nikada svoju privatnost nije isticao javno, bazirao se na karijeru i vanvremenske hitove, međutim poznato je da se po drugi put oženio 2017. godine kada je imao 67 godina, a njegova izabranica 53.

Udovica Zorana Kalezića, Irena Milonjić mlađa je 15 godina od pevača i po zvanju je inženjer mašinstva.

Pročitajte: Bolest je pobedila - Preminuo Zoran Kalezić

Andrija Krivokapić

 

Na večnu ljubav zaklela se pevaču nešto više od tri godine nakon skladne veze, a venčanje i slavlje održani su u Podgorici u restoranu njegovog kuma Radenka Radojičića. Venčanju su prisustvovali kumovi i matičar, a gost iznenađenja bio je Zoranov prijatelj i kolega Žuti Serhatlić koji je pevao uz harmoniku i učinio im taj dan posebnim.

Kada su izgovorili sudbonosno da, i Irena i Zoran imali su brak iza sebe i po dvoje dece. 

- Venčanje je bilo intimno i lepo, bez ikakve pompe. Irena i ja smo dugo zajedno, posle bura u mom životu, naišao sam na toplu, skromnu i tihu ženu. Jedino je ona mogla da me shvati i prihvati ovakvog kakav sam, potrošenog od života. Nisam zahtevan čovek, u njoj sam prepoznao dobru osobu i video privrženost. To je bila kulminacija koja je dovela do venčanja. Žena je srećna kada postane supruga čoveka koga voli - pričao je za "Novosti" Kalezić neposredno posle venčanja.

Pročitajte: Romanse koje su obeležile 2017 - Oni su rekli "da" ljubavi (foto)

Andrija Krivokapić

 

Supružnici Zoran i Irena živeli su u Kosovom Lugu, gde je Kalezić rođen.

- Tamo imam kuću koju sam davno sagradio za ljubav mojim roditeljima. Eto, zašto je nekad dobro da poslušate starije. Predivno nam je. Ireni se život u miru i tišini veoma dopada. Zajedno dočekujemo slavuje i ispraćamo laste. Ujutru ustajem pre nje, očistim kamin, popijemo zajedno kafu a zatim je ispratim na posao. Tek sam sada osetio koliko znače sitnice u životu - govorio je sada pokojni pevač čija je udovica neutešna.

Komentari (0)

Loading