Celebrity News

Uslikani su: Rada Manojlović blista, ponovo ljubi i tako je srećna (FOTO)

Novi dečko Rade Manojlović nije poznat javnosti

Uslikani su: Rada Manojlović blista, ponovo ljubi i tako je srećna (FOTO)

Mesecima unazad emotivni život Rade Manojlović na udaru je medija. Gotovo da ne prođe dan a da se ne raspravlja, ne piše i ne pita da li se to estradna umetnica možda pomirila sa muzičarem Harisom Berkovićem ili pak njegovim prethodnikom Milanom Stankovićem, a ako već do pomirenja sa bivšima nije došlo, ko je muškarac kojem je pošlo za rukom da se nađe u njenom naručju. Dokaz da takav muškarac postoji pojavio se na pevačicinom profilu pre neki dan i još jednom u nizu pokrenuo temu čiji je glavni akter novi dečko Rade Manojlović.

Pročitajte:Obećala je da S NJIM neće više nikad! Rada Manojlović ponovo sa bivšim, uslikan ispred njenog stana (FOTO)

Instagram

 

Ona je, naime, na svom "Instagram" profilu objavila sliku sa momkom kraj kog je prvo nasmejano pozirala, a zatim ga i poljubila. Naravno priča da je pomenuti mladić novi dečko Rade Manojlović isparila je u sekundi jer je jasno kao dan bilo da je reč o obožavatelju, koji je smogao snage da estradnu umetnicu zamoli za fotografisanje.

Pročitajte: Muka mi je da budem zla sestra: Porodični skandal Rade Manojlović dobio novu epizodu

Instagram

 

Dok mediji i javnost raspravljaju koga to Rada oko praznika ljubi i u čijem naručju se greje ona očigledno uživa u pažnji fanova, nastupa a konstatacija je da je jedna od angažovanijih mladih pevača.

Komentari (0)

Loading