Celebrity News

TRAGEDIJA! Porodica Ivice Dragutinovića ZAVIJENA U CRNO, ubio se na slavu bez upozorenja i najave

Otac Ivice Dragutinovića oduzeo je sebi život

TRAGEDIJA! Porodica Ivice Dragutinovića ZAVIJENA U CRNO, ubio se na slavu bez upozorenja i najave

Profimedia

Otac Ivice Dragutinovića, nekadašnjeg reprezentativca Srbije, izgubio je život u reci Lim, tako što je izvršio samoubistvo, prenose mediji. Prema pojedinim navodima, on je oduzeo sebi život na dan svoje krsne slave, a tragičnu informaciju prenela je "Republika".

Prema pisanju medija, vatrogasci iz Prijepolja jutros su izvukli iz reke telo muškarca čiji identitet nije isprva objavljen. Takođe, nepoznato je kako je stradao u reci, a telo je primećeno prošle noći, kako pluta rekom na potezu između Prijepolja i Bistrice.

Takođe, mediji prenose i to da su vatrogasci iz Prijepolja prošle noći dobili poziv oko 01.10 da je u mestu Drenova u toj opštini nepoznata osoba sletela kolima u reku, a kako pomenuti portal navodi, otac Ivice Dragutinovića namerno se utopio u reci Lim. Otac fudbalera je navodno autom došao do obale reke Lim, tu se parkirao, izašao iz kola i ušao u reku. Motivi za ovakav tragičan kraj nisu poznati.

Pročitajte: Holivud u šoku - Posle crvenog, i najlepši i najomiljeniji "moćni rendžer" pronađen mrtav u 49. godini

Profimedia

 

- Ukupno pet vatrogasaca - spasilaca sa dva vozila odmah je upućeno na mesto nesreće. Za samo deset minuta oni su stigli na lice mesta i odmah zatim započeli izvlačenje nastradale osobe - rekao je dobro obavešteni izvor "Informera".

Vatrogascima je bilo potrebno dva sata da iznesu telo poginule osobe iz reke. Nakon toga je ekipa Hitne pomoći mogla samo da konstatuje smrt. Policija je obavila uviđaj i utvrđuju se okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Radoje Dragutinović dobio je sina 13. novembra 1975. godine, a Ivica je bivši srpski fudbaler i reprezentativac, koji je igrao na poziciji štopera i levog beka, a učestvovao je i na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2006. godine. Karijeru je počeo Polimlju, igrao je i za Bor i čačanski Borac u Srbiji. U inostranstvu je igrao za Gent i Standard u Belgiji, a odlične partije je pružao u dresu Sevilje čiji je član bio od 2005. do 2011. godine. Sa Seviljom je dva puta osvojio Kup UEFA, jednom UEFA Superkup, dva puta je bio osvajač Kupa Španije i jednom Superkupa te države.

Komentari (0)

Loading