Celebrity News

Mali Aleksandar Živojinović prvi put pred kamerama! I on ima nešto da kaže o svojoj mami Prijovićki, pogledajte hit snimak

Sin Aleksandre Prijović centar je maminog sveta

Mali Aleksandar Živojinović prvi put pred kamerama! I on ima nešto da kaže o svojoj mami Prijovićki, pogledajte hit snimak

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, trogodišnji Aleksandar centar je sveta svojih roditelja, a svima je poznato koliko je pevačica vezana za njega te da se svaki trenutak trudi da njemu posveti. Budući da je veoma angažovana, te da su njeni nastupi uveliko unapred zakazani, preslatki dečak najsrećniji je danima koji su rezervisani isključivo za porodicu, a svoje emocije sakrivene u malenom srcu on i te kako ume da pokaže.

Pevačica svog jedinca nikada nije eksponirala javno i njegove fotografije prava su retkost na društvenim mrežama, međutim brižna mama ovog puta nije odolela. Kako je sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića sada u posebno interesantnom periodu odrastanja, svaki njegov postupak oduševljava ponosne roditelje, te ne čudi činjenica što se ona odlučila da snimak podeli sa svojim prijateljima i fanovima.

Pročitajte: VELIKO SLAVLJE u domu Aleksandre i Filipa tri godine nakon rođenja prvog sina! Prijovićka se oglasila, sad svi čestitaju (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

- Volim te do sunca i meseca, do neba i do "fafona"- iskazao je sin Aleksandre Prijović svoju neizmernu ljubav prema mami, a muzička zvezda uz osmeh je prokomentarisala: "Do plafona?" i snimkom koji je objavila na svom Instagram profilu raznežila mnoge i izazvala najlepše emocije.

Iako je pevačica jednom prilikom izjavila da je naslednik isti Filip i da je često ljubomorna koliko je vezan za tatu i da već razmišlja o tome da je vreme za devojčicu koja bi bila mamina maza, ovom objavom ona nas je razuverila i stavila do znanja da mališan i te kako ume da mami ulepša svaki trenutak. 

Komentari (0)

Loading