Celebrity News

Druga žena, seda i ošišana do glave: Pogledajte kako danas izgleda Gala, najveća zvezda dens muzike devedesetih u Jugoslaviji (FOTO)

Vesna Galiot Gala povukla se odavno sa javne scene

Druga žena, seda i ošišana do glave: Pogledajte kako danas izgleda Gala, najveća zvezda dens muzike devedesetih u Jugoslaviji (FOTO)

Dosta vremena je prošlo otkako je Vesna Galiot Gala odlučila da se povuče sa dens scene i krene u nove profesionalne izazove. U jeku popularnosti, u vreme kada nijedna žurka nije mogla da prođe bez njenih hitova  "Nedostajaćeš mi", "Izaberi", "Zlatna ribica", "Budim se",  atraktivna pevačica odabrala je da svoj talenat i energiju usmeri u drugom pravcu. 

Pročitajte: Koliko sam samo pogrešila... Anabelin CEO SVET se ponovo srušio, SVE PRIZNALA

Svi su se pitali šta joj se dogodilo, koji je razlog njenog drastičnog poteza, ali do odgovora se nije dolazilo sve dok ona sama nije pristala na tu temu da govori. U jednom od poslednjih intervjua kratko je objasnila da estrada nije više bila njena šoljica čaja: 

- Onog trenutka kad je kod mene došlo do prezasićenja, kad je gaženje đonom postalo dominantno u odnosu na kvalitet kao prioritet, ja sam se povukla, pronašla nov smisao u životu i bavim se poslom u oblasti informacione tehnologije - otkrila je Vesna, koja je pre par godina nakratko poželela da se vrati na muzičku scenu, ali je od toga, priznaje, ipak zauvek odustala.

- Planirala sam u nekim trenucima da se vratim, tražila sam nov pravac, pronašla sam ga... Ali mi se i dalje nije dopadala atmosfera koja vlada na estradi - poručila je svojevremeno Vesna Galiot Gala, koja od njenog poslednjeg susreta sa publikom i medijima, prilično promenila. 

Pročitajte: Jedna od najlepših Beograđanki, na svadbi su im pokrali sve poklone: Prva Knezova supruga danas izgleda nestvarno (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Sada ima  kratku kosu koju farba u modernu metalik ili sedu boju. S kilažom je ostala ista i nije podlegla estetskim tretmanima. Uprkos svemu i dalje je lepa i poželjna.

 

Komentari (0)

Loading