Celebrity News

Pijani mladenci i GORKA USPOMENA: Ovo je jedina fotografija sa venčanja ćerke Aleksandra Berčeka na koje je glumac ODBIO da dođe (FOTO)

Autor: | 14/01/2023

Ćerka Aleksandra Berčeka udala se tada protivno volji svog oca

Pijani mladenci i GORKA USPOMENA: Ovo je jedina fotografija sa venčanja ćerke Aleksandra Berčeka na koje je glumac ODBIO da dođe (FOTO)

Iz dva braka poznati glumac Aleksandar Berček dobio je ukupno četvoro dece, iz svakog po dvoje. Dok je najpre sa suprugom Svetlanom dobio sina Nikolu i ćerku Milicu, kasnije se oženio suprugom Anom s kojom je dobio ćerku Minu i sina Miloša. Reklo bi se da će dan kada bilo ko od njegove dece stane pred matičara biti jedan od najsrećnijih u njegovom životu, ali kada se mlađa ćerka Aleksandra Berčeka udavala ne samo da nije bio ponosan, već se u znak protesta nije ni pojavio na njenom venčanju.

Instagram

 

Naime, Mina Berček, mlađa ćerka Aleksandra Berčeka, pre više od decenije udala se za poznatog repera Skaja Viklera, nekadašnjeg člana benda "Bad Copy" koji je kasnije nastavio karijeru kao solo izvođač. Nije poznato da li je njegovo zanimanje ono što je zasmetalo Berčeku ili je nešto privatnije po sredi, ali mladoženja se ocu Mine Berček navodno nikako nije dopao. Zbog toga se na njihovom venčanju nisu pojavili ni Aleksandar niti Ana, mladina majka. Sada je dostupna i retka fotografija sa tog događaja.

Pročitajte: BILA JE UDATA ZA POZNATOG MUZIČARA: Ćerka Aleksandra Berčeka je prava lepotica, a evo zašto joj otac nije došao na venčanje

Privatna Arhiva

 

Da li joj je izostanak roditelja na venčanju doneo lošu sreću pitanje je toga u šta verujete, ali ćerka Aleksandra Berčeka definitivno nije imala sreće sa ovim brakom. Njena ljubav sa Viklerom ubrzo je okončana a brak je razveden bez ikakvog objašnjenja u javnosti. Aleksandar Berček nekako je uspeo da o svom bivšem zetu nikada ne progovori u javnosti pa ni tom prilikom, ali animozitet koji je postojao u tom pravcu bio je više nego očigledan.

Komentari (0)

Loading