Celebrity News

OTKRIVAMO! Zar posle Severine S NJOM?! Nova devojka Igora Kojića je OVA NAŠA GLUMICA koju ste viđali potpuno golu u filmovima (FOTO)

Autor: | 15/01/2023

Nova devojka Igora Kojića dugo je bila misterija za javnost

OTKRIVAMO! Zar posle Severine S NJOM?! Nova devojka Igora Kojića je OVA NAŠA GLUMICA koju ste viđali potpuno golu u filmovima (FOTO)

Petar Đorđević

Nova devojka Igora Kojića više nije tajna. Nakon što ga je posle šest godina braka ostavila hrvatska muzička diva Severina, Kebin sin punio je stranice tabloida zbog skandaloznog pomirenja sa Milanom Popovićem. Ako ste zaboravili, njih dvojica su letos proveli nekoliko nedelja družeći se na Popovićevoj jahti na Hvaru, a zatim i na Igorovom rođendanu. Bilo je i tvrdnji da je Popović Igoru kupio luksuzni stan na Novom Beogradu kao i da ga je častio pozamašnom svotom novca, sve kako bi se odužio za druženje, fotografisanje i pozitivne, a zlonamerni bi rekli i uvlakačke, izjave u medijima. Vršački milioner je, gostujući prošle godine u emisiji „Sceniranje“, informaciju o finansiranju Igora okarakterisao kao pokvarenu maštu novinara i Severininog PR tima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

 

No, ono što sigurno nije novinarska pokvarena mašta je informacija do koje je Story ekskluzivno došao. Kako saznajemo, Igor Kojić odlučio je da nastavi dalje, pa ovih dana na Kopaoniku ponosno paradira sa svojom novom devojkom. U pitanju je mlada glumica Teodora Bjelica.

Teodoru Bjelicu upoznali ste prvo kao ćerku Gordane Bjelice, glumice iz serije „Srećni ljudi“ koja je u žižu interesovanja ponovo došla pre desetak godina učešćem u rijalitiju „Farma“. Osim toga, poznato je da je Teodora vanbračna ćerka poznatog novinara Miroslava Lazanskog, koji nikada nije želeo da je prizna, što je ostala jedna od velikih mrlja u biografiji bivšeg ambasadora. A nije da ih nije bilo puno.

 

 

Kako bi se otarasila skandaloznih postupaka svojih roditelja zbog kojih se vukla po žutoj štampi, nova devojka Igora Kojića je odlučila da se sama izbori za svoje mesto pod suncem. Međutim, to joj je teško polazilo za rukom. Na kastinzima nije briljirala, a želja za slavom bila je ogromna, pa je krenula linijom manjeg otpora – pristala je na skidanje pred kamerama. Tako da je njena prva zapaženija uloga i jedina koju šira publika do sada pamti – uloga jedne od Baćinih kratkih avantura u seriji „Južni vetar“ u kojoj se pojavljuje potpuno naga.

Pročitajte: Igor Kojić konačno otkrio razloge razvoda od Severine: Nećete verovati KO je sve SUDELOVAO u razlazu! Nisu Keba i Olja

 

 

Ali sada se sve to menja: nova uloga zbog koje će se sigurno dugo o njoj pisati je – nova devojka Igora Kojića.

Njih dvoje su prekjuče viđeni kako razmenjuju nežnosti u jednom od najpoznatijih lokala na Kopaoniku. Kako tvrdi naš izvor, i vezi su tek dve nedelje, ali su sigurni u svoja osećanja. Upravo to je razlog što pred svima i bez zadrške pokazuju da su u vezi.

 

 

Da li će i koliko ova romansa potrajati, pokazaće vreme. Ono što je sigurno, Igor Teodoru, ukoliko do toga dođe, neće kao Severinu useliti u svoju momačku sobu u Kebinoj kući na Bežanijskoj kosi, već u novi stan na Novom Beogradu koji je nedavno kupio i sa kojim Milan Popović nema nikakve veze.

Komentari (0)

Loading