Celebrity News

Ipak je Ivanova krv: Ćerka Goce Tržan donela odluku o ocu, sve se dogodilo na Božić! Goca je nemoćna!

Autor: | 20/01/2023

Ćerka Goce Tržan stavila je do znanja kako se oseća prema svom ocu

Ipak je Ivanova krv: Ćerka Goce Tržan donela odluku o ocu, sve se dogodilo na Božić! Goca je nemoćna!

Odnos koji neguju ćerka Goce Tržan i njen bivši muž Ivan Marinković već godinama unazad može se u najmanju ruku oceniti kao komplikovan, a pevačica je u više navrata isticala da se u taj odnos ne meša. Međutim, iako Lena sama donosi odluke o tome kako će komunicirati sa svojim kontroverznim ocem, sva je prilika da je ocenila da je tu komunikaciju najbolje svesti na minimum, pa je čak i potpuno ugasiti.

Privatna arhiva

 

Ako je verovati onome što je Ivan Marinković sam nedavno priznao, ćerka Goce Tržan više se ne javlja svom ocu, te je tako njihov odnos u svojoj najgoroj fazi od početka. On je u rijalitiju u kojem trenutno učestvuje nedavno pred kamerama izjavio kako mu ćerka nije čestitala ni Novu Godinu ni Božić, a bio je rezigniran zbog činjenice da je Lena odlučila da tako završi njihovu komunikaciju.

Privatna arhiva

 

Ćerka Goce Tržan očigledno je svojim potezom povredila oca, ali ako je suditi po onome što je njena poznata majka nedavno ispričala u javnosti, Lena to ni ne zna. Naime, ona nema pojma o tome da je njen otac ponovo deo rijaliti programa jer ona to ne prati.

Pročitajte: Detalji tajnih prepiski: Ćerka Goce Tržan donela odluku o svom ocu Ivanu i Goca tu ne može ništa

Mirko Tabašević

 

- Mi to ne gledamo. Ne treba niko da zloupotrebljava njeno ime i ne dozvoljavam to. Moje dete ne želi da bude popularno, ne želi da se slika. Do sada sam odbila toliko naslovnih strana, jer ne želi da se slika sa mnom, i drago mi je, ali nekada mi je i krivo, jer imam onaj stav “je li se ti mene stidiš?“ - ispričala je Goca i još jednom istakla da se neće mešati u Lenin odnos sa ocem.

- Nas dve pričamo i o tome, ali to ostaje samo između nas, to nije za medije - decidna je bila Goca.

Komentari (4)

Loading
Nadica

12:34 21.01.2023

Pa i majka joj ima svoj rijaliti,čak vrlo prostački!!! A i ona sama učestvuje u svemu tome,nažalost. I ne verujem da ne gleda bas zadrugu ,radoznalost je odlika mladih.

Mara

20:20 21.01.2023

Mora da je ona majci birala partnera a ne majka njoj oca! Bedno!

Stanka

22:31 21.01.2023

Sta lupa ova Goca, nece nigde da se slika, a Lena non-stop u njenom rijalitiju!!!

Zorana

14:41 22.01.2023

Bravo Gico.Dete zna ko joj je otac ali time se sve zavrsava jer raste yz mamu i drugig civeka koji je sigurno bolji covek id ove orotuve koji juri svakakve zadrugarke i oravi decu a neizdezava ih.I sti bi neka tinekdzerka gledala prostacku zadrugu i stidela se ponasanja coveka koji je samo otac na papiru