Celebrity News

Nakon smrti supruge Snežane Perić, Đorđe Pantić nastavio dalje! Presrećan objavio DIVNE vesti: Svi čestitaju (FOTO)

Neutešni Đorđe Pantić polako svoj život vraća u normalu

Nakon smrti supruge Snežane Perić, Đorđe Pantić nastavio dalje! Presrećan objavio DIVNE vesti: Svi čestitaju (FOTO)

Početkom prošle godine javnost je potresla vest o smrti nekadašnje šampionke sveta u karateu i višestruke prvakinje Jugoslavije Snežana Perić koja je izgubila bitku protiv teške bolesti u 44. godini života. Snežana nas je prerano napustila zbog opakog raka dojke, njena velika borba trajala je dugo, a najveća podrška bila joj je porodica. Uspešna sportistkinja iza sebe je ostavila petnaestogodišnju ćerku Manju i supruga Đorđa, bivšeg golmana i trenera Partizana, kojeg je tužna vest zatekla na mestu trenera golmana Al Fejhe u Saudijskoj Arabiji. Manja je tada zadivila čitavu javnost hrabrošću da na majčinoj sahrani održi oproštajni govor, a nepunih godinu dana nakon tragičnog događaja, neutešni Đorđe Pantić koji je morao da skupi hrabrosti i nastavi dalje kako bi svojoj mezimici u tinejdžerskim godinama, kada joj je majka najpotrebnija, bio najveće utočište i izveo je na pravi put, polako svoj život vraća u normalu, a sada ima i poseban razlog za osmeh.

Pročitajte: Tragedija - Preminula Snežana Perić, karate šampionka i supruga golmana Đorđa Pantića

Instagram

 

Jako je teško nakon svega pronaći utehu i nastaviti dalje, međutim najbolja supruga na svetu, kako je bivši fudbaler često o Snežani govorio, nesumnjivo bi volela da njena mala porodica bude srećna. Neutešni Đorđe Pantić nakon velikog gubitka jedino je u ćerki pronalazio mirnu luku i samo ona je uspevala da mu izmami osmeh na lice, ipak veliki korak u njegovoj karijeri i ono što ga je sada u poslovnom segmentu učinilo ispunjenim, jeste angažman koji je dobio u svom voljenom klubu.

Naime, deset punih godina otkako je sa gol crte prešao na klupu i posvetio se trenerskom pozivu u radu sa čuvarima mreže, Pantić je dočekao ostvarenje sna, da znanje i iskustvo deli sa golmanima u prvom timu Partizana.

Pročitajte: Grobljem odjekuju jecaji devojčice za majkom - Sahranjena Snežana Pantić, muž Đorđe i ćerka slomljeni (FOTO)

 

 

Nekadašnji čuvar mreže crno-belih iznenada je tokom priprema u Turskoj dobio priliku koju dugo čeka.

- Ovo je zaista bez ikakvog preterivanja nešto najlepše što je moglo da mi se dogodi. Bio sam uz prvi tim kad je Jovša bio 2018. s reprezentacijom na SP, sad  je - zvanično. Presrećan sam, trudiću se da golmani budu na visini zadatka. Generalno, iznenada sam saznao - bio sam u tržnom centru, u sedam uveče, kad me je nazvao Ivica. Nisam znao uopšte o čemu se radi. Kaže: Imaš u devet ujutro avion. Dobro, nikakav problem - opisao je Pantić trenutak kada mu je nedavno ukazana velika čast da preuzme ulogu Nemanje Jovšića, koji je prethodnih godina bio trener golmana Partizana.

Podsećanja radi, Đorđe Pantić je bio u Partizanu od 1999. do 2006, najpre kao rezerva Ivicu Kralju, Nikoli Damjancu, Radiši Iliću, Radovanu Radakoviću, a onda i kao prvi čuvar mreže crno-belih.

Komentari (0)

Loading