Celebrity News

Kao i uvek tema je NOVAC: Evo šta se desilo u odnosu Nede Ukraden sa zetom, dušmani likuju

Zet Nede Ukraden stub je porodice pevačice

Kao i uvek tema je NOVAC: Evo šta se desilo u odnosu Nede Ukraden sa zetom, dušmani likuju

Nije tajna da ćerka i zet Nede Ukraden žive u istoj kući sa pevačicom. Istina, reč je o vili na tri sprata gde svaki član porodice ima zaseban kutak, i ne remete jedni drugima mir. Čak i da su odnosi zaista tako idilični, kako se po medijima već godinama provlači, činjenica je da ne bi svako pristao da mu tašta bude prva komšinica. Budući da je jedini odrastao muškarac u porodici, zet Nede Ukraden poneo je veliki teret na sebe. Ima sopstveni biznis dečiju igraonicu, pomaže supruzi oko njenog bjuti salona, istovremeno je vrlo požrtvovan otac, okupiran je naslednicima, ali i pevačicin najveći oslonac. Sva svoja zaduženja on nosi kao perce i čini se da mu ništa od navedenog ne prestavlja problem. Naprotiv.

Pročitajte: Prelepa i mlada u TITOVOM ZAGRLJAJU: Fotografija iz daleke prošlosti otkriće vam TAJNU o ljubavi Nede Ukraden i predsednika Jugoslavije

Luka Šarac

 

Svojevremeno Predrag Peca Minović čak je istetovirao Nedino ime i prezime na ruci, što najbolje svedoči o njegovoj potrebi za zaštiti Nedu i nađe joj se, kao i o njegovim osećanjima prema njoj. Od prvog dana posmatra je kao majku, kao nekoga ko mu je mnogo u životu pomogao, izuzetno je ceni i poštuje zbog svega što je u kraijeri napravila i stekla a potom i kako je ćerku Jelenu vaspitala, što sad prenosi i na unuke Aleksandru, Nedu i Dušana.

Pročitajte: Poznati lekar kog gledate na televiziji: Neda Ukraden PRIZNALA VEZU, njegova reakcija će vas šokirati (FOTO)

Instagram

 

Zet Nede Ukraden puno pomaže pevačici i u karijeri. Kada god je u prilici vozi je na nastupe, koncerte, doprinosi organizaciji, produkciji, gleda da joj ništa ne fali, a neretko odlazi po nju na aerodrom kako bi joj olakšao povratak kući sa napornih poslovnih putovanja. 

Pročitajte: Badnja večera u domu Nede Ukraden ne može da prođe bez ovog jela, savršeno (video)

Nebojša Nišić

 

Upravo dok je dolazio po taštu na "Nikola Tesla" aerodrom, Peca je pre par dana uslikan od strane paparaca, a potom se u kadru našla i pevačica koja nije mnogo pažnje pridavala fotoreporterima, gotovo ljutito hitajući ka automobilu. Peci je prosledila kofere i zaputila se ka izlazu, a svi prisutni zapitali su se je li je pop zvezdu neko naljutio u avionu ili je bak besna na novinare ili još gore na zeta.

Poklon fotografije Nede Ukraden i bivšeg supruga o kojem se malo zna

 

 

Komentari (1)

Loading
Lara

08:48 07.02.2023

Zet se uvalio..ostavio cerku iz prvog braka i šlepa se o Nedu..pomocni radnik..Voli da se slika..