Celebrity News

Kao da joj je DEDA: Pogledajte kako danas izgleda Karlos iz Očajnih domaćica, godine su bile surove (FOTO)

Karlos iz Očajnih domaćica danas izgleda ovako

Kao da joj je DEDA: Pogledajte kako danas izgleda Karlos iz Očajnih domaćica, godine su bile surove (FOTO)

Jedna od najpopularnijih serija koja je osvojila srca gledalaca širom sveta, donela nam je mnoštvo pravih intrigantnih zapleta, svađa, smeha, ali i nesreća koje smo zajedno proživljavali kroz avanture "Očajnih domaćica" iz Visterija Lejna. Kroz osam sezona pratili smo samo naizgled savršene živote ovih domaćica, obrte i iznenađenja koji se u njima dešavaju, a jedna od glavnih zvezda svakako bio je Rikardo Čavira, poznatiji kao Karlos iz Očajnih domaćica koji i deset godina nakon prestanka emitovanja hit serije ne prestaje da privlači pažnju.

Glumac meksičkog porekla pre nego što je postao poznat kao televizijski muž Eve Longorije pojavljivao se u nekim televizijskim projektima, nekoliko filmova i serijama kao što su "Šest stopa pod zemljom", "Njujorški plavci" i "Grad anđela", međutim vrtoglavu slavu doneo mu je upravo pomenuti lik, te je i danas najprepoznatljiviji kao Karlos iz Očajnih domaćica u kojima je glumio svih osam sezona.

Pročitajte: Modni trik Eve Longorije: „Nevidljivi“ kupaći najbolje pristaje niskim damama (foto)

Instagram

 

Sa dugogodišnjom izabranicom Marsi Dicel, 2007. godine ozakonio je vezu, a iz skladnog braka oni imaju dvoje dece, sina Tomasa i ćerku Belen. Rikardo koji se sada bavi dobrotvornim radom, provodi vreme sa svojom porodicom i ne zaboravlja na posao.

Na društvenim mrežama i te kako je aktivan, posebno na Tviteru gde bez zadrške iznosi svoje stavove, a prilično je zaintrigirao javnost  2019. godine nakon što je njegova koleginica iz serije Felisiti Hafman osuđena zbog prevare pri upisu ćerke na fakultet i podmićivanja. Čavira je tada iskazao svoje nezadovoljstvo malom kaznom koju je dobila, navodeći njene privilegije kao belkinje kao razlog koji stoji iza ove blage kazne.

Komentari (0)

Loading