Celebrity News

Pamtite je iz Zone Zamfirove, danas je prava FATALNA ŽENA: Ćerka Radmile Živković sa majkom pred kamerama, promena je neverovatna (FOTO)

Ćerka Radmile Živković preslikana je majka

Pamtite je iz Zone Zamfirove, danas je prava FATALNA ŽENA: Ćerka Radmile Živković sa majkom pred kamerama, promena je neverovatna (FOTO)

Boško Karanović

Ceremonija na kojoj je predsednik Vučić uručivao odlikovanja povodom Dana državnosti održana je danas u Predsedništvu Srbije i okupila je zaslužne građane među kojima se našla i dramska umetnica Radmila Živković. Ona je dobila Sretenjski orden drugog stepena za naročite zasluge u javnim i kulturnim delatnostima, posebno u oblasti glume, a ćerka Radmile Živković sa majkom pod ruku pojavila se na događaju gde je rado ispozirala okupljnim fotoreporterima.

Veoma raspoložene, dame su blistale u raskošnim toaletama koje su se potrudile da i po bojama usklade i nema ko nije prokomentarisao da je Bojana Bambić prava kopija istaknute glumice.

Različite nijanse plave bile su pun pogodak za ovu svečanu priliku i dok je Radmila odabrala svedeni, pristojni komplet sačinjen od teget pantalona, bele bluze i nešto svetlijeg teget blejzera, Bojana je ponela dugačku prozirnu haljinu u kojoj je izgledala poput prave dive, što zapravo i jeste imajući u vidu da uspešno gazi majčinim stopama.

Pročitajte: Tragičan trenutak koji je sve promenio - Najteži dani Radmile Živković i njene ćerke Bojane Bambić

Boško Karanović

 

Ćerka Radmile Živkovije, inače, diplomirala je na Akademiji umetnosti 2003. godine, a danas je članica glumačkog ansambla Narodnog pozorišta. Sa majkom se pojavila u fil­mu "Zo­na Zam­fi­ro­va", po­tom u pred­sta­va­ma "Ko­štana" i "Gospođa mi­ni­star­ka", zapaženije uloge imala je i u filmu "Jesen stiže, dunjo moja", kao i seriji “Ulica lipa”, a redovno glumi i u pozorištu.

Pročitajte: Ujedinjeni posle mnogo godina - Radmila Živković ponovo sa bivšim suprugom! Krivac za sve ćerka Bojana (FOTO)

Boško Karanović

 

- Lju­di vas po­ne­kad ne gle­da­ju kao in­di­vi­duu, već kao da ste iste lič­no­sti. A nas dve, na pri­mer, ima­mo sli­čan sen­zi­bi­li­tet, a raz­li­čit ka­rak­ter. Ko­li­ko god mo­že bi­ti pred­nost što vam je ro­di­telj iz iste bran­še, to­li­ko je i ne­do­sta­tak jer uz do­bre kon­tak­te na­sle­đu­je­te i one lo­še, "du­go­ve" za ko­je ni­ste ni zna­li da po­sto­je... Mo­ja je sre­ća što mi je maj­ka ko­le­gi­ni­ca - rekla je jednom prilikom Bojana koja svoju karijeru gradi strpljivo i nenametljivo, bez potrebe da se poziva na slavnu majku ili traži pažnju na javnim dešavanjima.

Poznata glumičina nalsednica plod je njene velike ljubavi sa snimateljem i režiserom dokumentarnih filmova Predragom Bambićem, a iako je njihov brak imao je neslavni kraj, Bojana je ono najlepše što je ostalo iza njega. Posle braka sa Bambićem, Radmila Živković se udala za Dragana Mihajlovića, ali i danas je, prevashodno zbog ćerke, u veoma dobrim odnosima sa bivšim suprugom.

Komentari (0)

Loading