Celebrity News

Godine su ga uništile: Nekada je bio lepotan i u vezi sa Sekom i Anabelom, a pogledajte kako danas izgleda Mladen Radulović (FOTO)

Autor: | 18/02/2023

Mnogi se pitaju kako danas izgleda Mladen Radulović

Godine su ga uništile: Nekada je bio lepotan i u vezi sa Sekom i Anabelom, a pogledajte kako danas izgleda Mladen Radulović (FOTO)

Story arhiva

Uprkos više nego solidnoj manekenskoj karijeri ostao je upamćen kao bivši dečko Seke Aleksić, zatim i kao bivši dečko Anabele Atijas ali i kao učesnik rijalitija "Veliki brat" u kojem je ovu potonju i upoznao, a upravo takve priče omogućile su modelu Mladenu Raduloviću da ostane zapamćen u široj javnosti do danas. Međutim, daleko je manje poznato kako danas izgleda Mladen Radulović nego što se znalo nekada jer manekena više ne možemo tako često videti u javnosti, a razlog za to vrlo je jednostavan.

Instagram

 

Dok se mnogi pitaju kako danas izgleda Mladen Radulović makar je pre svega poznato gde se on danas nalazi, a odgovor na to pitanje je daleka i obećana Amerika. Mladen je već godinama unazad stanovnik Los Anđelesa a tu stižemo i do njegovog izgleda jer preko društvenih mreža otkriva detalje o svom aktuelnom životu pa se usput može proveriti i koliko se maneken promenio.

Pročitajte: Pamtite ga kao bivšeg dečka Anabele Atijas, a kako danas izgleda Mladen Radulović? (foto)

Instagram

 

Kako danas izgleda Mladen Radulović i da li je zbilja toliko drugačiji u odnosu na period rijalitija i ljubavi sa javne scene najbolje dokazuju fotografije na kojima se vidi da i te kako vodi računa o svom fizičkom izgledu ali i da su godine učinile svoje, pa mu se pojavila i po neka seda. Poslednje što se znalo o njegovom emotivom životu jeste da je bio sa partnerkom po imenu Isidora, te da su zajedno čak čekali i dete, ali se nakon tih informacija odjednom izgubio svaki dalji trag na tom putu. Već dugo ovaj model živi pod dodatim imenom Mark a po svemu što prikazuje njegov život sa Instagrama vodi prilično luksuznu svakodnevicu iako se ne zna šta je sada tačno njegova profesija.

Komentari (0)

Loading