Celebrity News

TRUDNA Ivana Žigon uslikana na ulici: Stomak do zuba, pogledajte kako joj lepo stoji blagosloveno stanje (FOTO)

Autor: | 18/02/2023

Trudna Ivana Žigon uslikana je na ulici

TRUDNA Ivana Žigon uslikana na ulici: Stomak do zuba, pogledajte kako joj lepo stoji blagosloveno stanje (FOTO)

Iako je poznata priča o tome kako je u 38. godini dobila sina nakon borbe sa teškom bolešću, što je smatrano čudom, nije ostalo naročito zabeleženo kako je izgledala trudna Ivana Žigon. Jedina fotografija nastala je potezom paparazzo fotografa koji je svojevremeno ekskluzivno za "Story" uslikao glumicu u drugom stanju a danas se nalazi i pred vama.

Story arhiva

 

Trudna Ivana Žigon tada se jedva izborila sa posledicama teških terapija usled borbe sa rakom dojke da bi joj ubrzo usledila najlepša moguća vest, a to je da u 38. godini čeka sina sa suprugom Grigorijem Brkovićem za kojeg se udala baš dok je bila u drugom stanju. Rodio se dečak Steva ali pet godina kasnije Ivana se iznenadno rastala od njegovog oca da bi se kasnije ipak pomirili. O tome kako je trudna Ivana Žigon tada dočekala vesti o blagoslovenom stanju prisetila se u jednom intervjuu.

Pročitajte: Kakav je otac Stevo zaista bio prema majci: Ivana Žigon godinama krila svoju porodičnu tajnu, fotografija otkriva šta je radio njen tata

Privatna Arhiva

 

- Tada sam imala 38 godina i prošao je dug period od terapije, a lekari nisu mislili da je to moguće posle tolikih terapija. Bio je veliki rizik ali nisam tada imala nikakvu dilemu. Sada imam i četiri unuke. Mi smo porodica. Nisu mene roditelji stigli da maze, jedna škola, muzička škola, druga škola. Nisu me roditelji previše mazili, jer sam od malena imala previše obaveza - rekla je Ivana u emisiji "Balkanskom ulicom."

Komentari (0)

Loading