Celebrity News

Prva žena Gorana Karića je OVA fatalna lepotica: Godinama ste je gledali u reklamama, a niste znali da mu je slomila srce (FOTO)

Prva žena Gorana Karića je nekadašnja miss Jugoslavije

Prva žena Gorana Karića je OVA fatalna lepotica: Godinama ste je gledali u reklamama, a niste znali da mu je slomila srce (FOTO)

Sve je poznato o braku koji biznismen Goran Karić godinama unazad neguje sa suprugom Ivanom Mišković, ali ona nije jedina, dakle ni prva, supruga u njegovom životu. Iako se Ivana pokazala kao ona prava u svakom smislu budući da su Karić i ona zajedno još od 1999. godine i da su zajedno dobili i potomke, prva žena Gorana Karića bila je nekadašnja miss Jugoslavije Loreana Simić koja je uspela da zavrti pamet ovom biznismenu.

Instagram

 

Naime, prva žena Gorana Karića nije uspela da svoju titulu njegove supruge sačuva naročito dugo, ali je zato ipak ostavila traga u Goranovom životu. Protiv njihove ljubavi može se reći da je bila čitava familija Karić koja je ubeđivala biznismena da ne oženi misicu ali tih kasnih devedesetih ljubav je bila jača od razuma. Ipak, brak nije mnogo potrajao jer je Karić ubrzo shvatio da Loreana nije zainteresovana za porodicu, nije želela decu i klasičan život supruge, pa se razvod dogodio već kroz par meseci.

Pročitajte: Naslednica moćne Ivane Mišković Karić izrasla u pravu lepoticu (FOTO)

printscreen

 

Prva žena Gorana Karića i poznati biznismen ipak su ostali u dobrim odnosima, a o Loreani se kasnije nije moglo mnogo čuti u javnosti. Ipak, retke fotografije nekadašnje misice danas su dostupne pa je tako dospela i naslovnica na kojoj se nalazila upravo ona. Jasno je šta je Gorana privuklo ka ovoj lepotici ali kraj aktuelne supruge Ivane ipak je pronašao pravu sreću.

 

Komentari (0)

Loading