Celebrity News

Bio je najlepši dečko na sceni, a onda se ugojio i pustio kosu... Pogledajte kako danas izgleda Aca Regina (FOTO)

Aca iz Regine ne eksponira se u javnosti

Bio je najlepši dečko na sceni, a onda se ugojio i pustio kosu... Pogledajte kako danas izgleda Aca Regina (FOTO)

printscreen

Aleksandar Čović, poznatiji kao Aca iz Regine, osamdesetih i devedesetih godina žario je i palio regionalnom muzičkom scenom sa svojim bendom i može se reći lako osvajao srca posebno ženske publike, kako svojim vokalom, tako i mladalačkim izgledom. Budući da se u javnosti on već duže vreme ne eksponira preterano, mnogi su se pitali kako sada izgleda poznati muzičar, a idealna prilika da to svi saznamo bilo je njegovo današnje gostovanje u jutarnjem programu televiziji "Pink".

Naime, nakon šest godina muzičke pauze, grupa Regina svoje obožavatelje obradovala je novom pesmom "Opraštam ti", prvom nakon što ih je Davor Ebner napustio posle 30 godine saradnje i postojanja benda, a danas ju je Aleksandar i predstavio u emisiji, te govorio o planovima za budućnost.

Pročitajte: Aleksandar Čović otvara vrata svog doma i otkriva - Klasičan brak nije za mene

printscreen

 

Posebno je za oko svima zapao gotovo nepromenjen fizički izgled kojim se Aca iz Regine može pohvaliti i osim toga što je možda malo dobio na kilaži, iako je zagazio u šestu deceniju on je i dalje u onom istom mladalačkom fazonu, a po njegovom držanju bi se reklo da nije odmakao od tridesete.

Pročitajte: Aleksandar Čović - Prvi brak mi nije uspeo, ali nikad ne reci nikad

printscreen

 

- Totalno zloupotrebljavam svoj izgled, nikako ga ne pazim, ne živim preterano uredno, ne spavam dovoljno, jedino što jedem laganu hranu i idem redovno na treninge. Izborio sam se u životu da ne moram da ustajem rano i imam šefa, ali stresa imam napretek. Imam strah od godina koje dolaze, kad se pojavi neka seda na bradi, poludim. Kao i svi ljudi. Voleo bih da ceo život ostanem neozbiljan, da ne budem starmali. Frizura mi je grozna, nisam uspeo da je napravim posle pranja. Nije me kosa slušala, ima dana kad neće - ispričao je svojevremeno Aca iz Regine koji je posebnim šarmom plenio otkako je na javnoj sceni.

Fotografije doma Ace iz Regine možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Loading