Celebrity News

Bivši dečko Milice Todorović se vratio i ima BITNU PORUKU: Da li ga varaš?

Nenad Jovanović posle dugogodišnje pauze objavio pesmu " Da li ga varaš" za koju je snimio i spot

Bivši dečko Milice Todorović se vratio i ima BITNU PORUKU: Da li ga varaš?

Promo

Pevač koji je poznat kao finalista iz druge sezone "Zvezde Granda " progovorio je i da je u dobrim odnosima sa Milicom Todorović svojom bivšom devojkom. 

Kako je došlo do toga da snimiš: "Da li ga varaš"? 
U stalnom kontaktu sa publikom, primetio sam da su hitovi 2000. godina postali aktuelni. Moja pesma koju sam dobio od Granda, počela je ponovo da se vraća i traži po klubovima. Rešio sam da mlađim generacijama ponudim osveženu  varijantu.

Kako je prošlo na snimaju spota?

Snimanje spota je za mene bio potpuno nov izazov. Bio sam u sigurnim rukama producenta Ivana Amica. Dragana Banić kao i druge devojke su se maestralno snašle u muzičkim vodama a ja sam se oprobao kao režiser. Dragana je već godinama u ovom poslu i znao sam da će biti najbolji izbor za moj spot. Uživali smo u snimanju i nadam se da će publika osetiti energiju koja je uložena u pesmu i spot.

Da li si u kontaktu sa bivšom devojkom Milicom Todorović i sada kada si srećno oženjen?
Milica i ja smo ostali u sjajnim odnosima. Nikada nije bilo zle krvi između nas. Rastali smo se kao prijatelji. Kroz takmičenje smo mnogo toga prošli zajedno, pa smo i danas jedno drugom podrška ukoliko zatreba. Milica je divan prijatelj i kolega.


Zašto si napravio toliku pauzu u karijeri i nisi snimao ništa novo? 
Nakon prekinutog ugovora sa “ Grand produkcijom” krenuo sam intezivno da radim sa koleginicom Danijelom Vranić. U tom periodu usled velikog obima posla, nisam uspeo da se posvetim radu na novim pesmama. Nakon toga je usledio mirniji porodičan život kao i korona koja je sve usporila. Sada sam spreman da se posvetim novim pesmama, publici i da dam svoj maximum.


Komentari (0)

Loading