Celebrity News

Bila je fatalna crnka, a danas… Pogledajte šta su godine učinile sa Radom Radenović, evo kako sada izgleda (FOTO)

Autor: | 27/02/2023

Mnogi se pitaju kako danas izgleda Rada Radenović

Bila je fatalna crnka, a danas… Pogledajte šta su godine učinile sa Radom Radenović, evo kako sada izgleda (FOTO)

Budući da se već par godina ne pojavljuje u medijima, mnogi se pitaju kako danas izgleda Rada Radenović. Poznata voditeljka dugo je bila zaštitno lice televizije "Pink", ali otkako je vodila prvu sezonu rijalitija "Zadruga" više se nije pojavljivala na ekranima. Rada je uvek važila za jednu od naših najatraktivnijih voditeljki pa smo rešili da proverimo da li je i danas zadržala takav status.

Instagram

 

Kada na društvenim mrežama potražite kako danas izgleda Rada Radenović fotografije sa njenog "Instagrama" ukazuju da je u odličnoj formi. Voditeljka ima 43 godine i može se reći da je u najboljoj životnoj fazi a uspela je da zadrži atraktivnu figuru po kojoj je uvek bila poznata.

Pročitajte: Njegov otac je misteriozni Crnogorac: Upoznajte malog Petra, sina Rade Radenović! Kažu da je isti mama (FOTO)

Instagram

 

Kako danas izgleda Rada Radenović jedno je od pitanja koja se postavljaju, dok je takođe mnogima intrigantno čime se voditeljka danas bavi kao i ima li partnera. Prema onome što se može videti, ona svoje vreme najviše voli da provodi u društvu sina Petra i kućnog ljubimca, dok je ostalo nepoznanica.

Komentari (1)

Loading
Sonja Todorović

11:14 28.02.2023

Postovana Rada je zaista prirodna lepotica. Retko koja zena to zadrzi. Jeste svaka lepa na svoj nacin ali kad preteraju sa korekcijama onda to vise nije to. Tako da je po mom misljenju bolje prihvatiti odn.biti zadovoljna sobom bas takva kakva jesi, nego sebe nepotrebno pretvarati u drugu licnost iz bilo kog razloga. Prizrenka