Celebrity News

Rekla je KRAJ! Marija Kilibarda odjednom donela drastičnu odluku i priznala: Svaki rastanak boli

Odluka Marije Kilibarde je sve iznenadila, voditeljka potvrdila vesti

Rekla je KRAJ! Marija Kilibarda odjednom donela drastičnu odluku i priznala: Svaki rastanak boli

Marija Kilibarda, jedno od najlepših lica naših malih ekrana, donela je odluku da posle dvanaest godina rada napusti televiziju „Prava”. Njena neočekivana odluka iznenadila je domaću javnost, a voditeljka je povodom svog odlaska kratko poručila: 

- Iskreno, zatekli ste me jer je to još uvek jako sveže. Dvanaest jako bitnih i lepih godina sam provela na Prvoj i iskustvo stečeno kroz sve te godine i osam različitih emisija koje sam vodila je neprocenjivo. To je polovina mog profesionalnog života i tako veliki rastanci iziskuju ipak malo vremena, da bi se emocije slegle do kraja - rekla je šarmantna voditeljka za Blic.

Pročitajte: Nikada mi to nisu rekli u lice - Marija Kilibarda priseća se teškog početka i mišljenja s kojima je morala da se nosi VIDEO

Jelena Jovanov

 

Podsećanja radi, šarmantna voditeljka je na televiziju „Prva“ došla 2011. godine gde je vodila brojne emisije, kao što su „Tvoje lice zvuči poznato“, „Super Srbija“ , „150 minuta“, kao i emisija „Žene“, koju je vodila sa Irinom Vukotić, Ivanom Zarić, Majom Volk i Natašom Ristić. Odluka Marije Kilibarde da napusti televiziju na kojoj je provela tolike godine iznenadila je domaću javnost, a razloge koji su do toga doveli još uvek nije želela da otkriva. 

Komentari (0)

Loading