Celebrity News

Tužan jecaj na Novom groblju: Porodica Zorana Đinđića na pomenu, sin Luka pridržavao uplakanu Rućicu iznad očevog groba (FOTO)

Ružica i Luka Đinđić polopžili su venac na Zoranov grob

Tužan jecaj na Novom groblju: Porodica Zorana Đinđića na pomenu, sin Luka pridržavao uplakanu Rućicu iznad očevog groba (FOTO)

Ata Images

Ružica i Luka Đinđić i danas su šetali na čelu povorke koja tradicionalno već dvadeset godina šeta do groba ubijenog srpskog premijera Zorana Đinđića. Đinđićeva udovica i sin 12. marta 2003. godine doživeli su najveći gubitak, a ovaj datum već dve decenije posvećen je, kao i mnogi drugi dani u njihovom domu, oživljavanju uspomena na pokojnog supruga i oca.

U pratnji porodice, prijatelja i poštovalaca Zorana Đinđića, Ružica i Luka Đinđić stigli su na Novo beogradsko groblje i posetili njegov grob u Aleji zaslužnih građana.

Pročitajte: Od mame je nasledila lepotu, a od tate političke afinitete - Evo kako danas izgleda i šta radi ćerka Zorana Đinđića (FOTO)

Ata Images

 

Ružica se odevena u crno nekoliko trenutaka osamila i položila buket cveća na njegov grob.

Ata Images

 

Najveću snagu udovici, posle tragedije koja je zadesila porodicu, bila su deca, koje je izvela na pravi put. Tridesetogodišnji Luka diplomirao je na Fakultetu političkih nauka, dok je Jovana diplomirala Komunikologiju, a studije zatim nastavila u Londonu.

Danas njegova ćerka radi pri Vladi Srbije, dok se sin još uvek nije pojavio na političkoj sceni Srbije.

Komentari (1)

Loading
Una

07:09 13.03.2023

Tuga. Bas mi zao sto su ubili najboljeg politicara. Ulivao nsm je nada i energiju, a sad je sve beznadezno. Luka, nikad nemoj u politiku.